09.04.2020
Ionel Istrati - tot mai nostalgic dupa vremurile de demult! Alaturi de cine apare intr-o fotografie postata pe Internet? „Au crescut in ochii mei”

Interpretul isi bucura zilnic fanii cu imagini din arhiva sa personala.

Citeste si : Adrian Ursu - experimente de look. Interpretul s-a ales cu o noua tunsoare, executata de fiica lui, Maria-Andreea
Aproape in fiecare zi, Ionel Istrati distribuie poze in care fie e singur, fie apare alaturi de alte persoane importante din viata sau cariera sa.

Recent, el a distribuit pe retelele sociale o imagine in care apare impreuna cu surorile Iuliana si Ana Beregoi. In fotografie, ambele au doar cativa anisori, nefiind atat de populare si de adorate de copii.
Ce poza dulce am gasit
Au crescut in ochii mei”, a scris Ionel Istrati in dreptul imaginii postate pe Facebook.

Reamintim ca mai inainte artistul a impartit fanilor sai o fotografie in care apare cu un nou look, purtand parul lung si barba.
Citeste si : Parca nici nu este el! Pe timp de carantina, Ionel Istrati a renuntat la frizerie. Cum arata interpretul cu par lung si barba. „Un spaniol din telenovele”

Apoi si-a uimit urmaritorii de pe Instagram cu poza sa din pasaport.

Citeste si : Pe retelele de socializare pare ideal, dar oare cum arata acesta in fotografia din pasaport? Ionel Istrati: „Cred ca sunt unicul moldovean care zambeste...”
Surse foto: Instagram.com; Google.com
Articole din aceeasi categorie