01.07.2020
Ionel Istrati a vizitat un loc deosebit din Republica Moldova. ,,Daca iubesti natura cu adevarat, o gasesti pretutindeni frumoasa''

Interpretul Ionel Istrati a publicat aseara cateva imagini spectaculoase in care se afla pe malul raului Nistru. Acesta a mers la Hidrocentrala din raionul Dubasari, satul Corjova.

Citeste si :  Se pricepe nu numai la cantat, dar si la gospodarit! Interpretul Ionel Istrati: „Azi am combinat bronzul cu sportul! La prasit porumbul.”

Istrati le-a aratat admiratorilor si prietenilor sai virtuali cum si unde isi petrece timpul. De asemenea, vedeta a mentionat in descierea acelei postari ca ,,Daca iubesti natura cu adevarat, o gasesti pretutindeni frumoasa.'' Se pare ca acesta este unde indemn pentru toti ca sa aprecieze natura de acasa, din Moldova.

Multi dintre internauti au admirat frumusetea raului, redata prin ochii artistului. Pe langa aceasta, cativa au lasat si comentarii in care apreciaza postarile despre locurile frumoase din tara noastra pe care le arata cantaretul. O doamna a mentionat ca ,,Natura este perfecta. Ea nu poate fi urata'', iar un fan strain (din alta tara) a mai adaugat ca ,,este chiar frumos. Am observat ca adori asemenea atmosfera.''

Reamintim ca Ionel Istrati se afla momentan in satul Tabuleuca, tot din raionul Dubasari. Acesta petrece foarte mult timp acolo, mai ales in sanul naturii. Acest lucru poate fi observat pe pagina sa de Instagram unde publica des fotografii si clipuri video de la tara.

Citeste si :  Ionel Istrati s-a autoizolat la tara. Afla ce face cantaretul in satul sau de bastina - Tabuleuca

Sursa foto: Facebook.com


 

Articole din aceeasi categorie