01.04.2019
Ionel Istrati a fost atacat. Interpretul cere ajutorul fanilor - FOTO
Artistul a avut parte de o experienta extrem de neplacuta.

De curand, conturile oficiale de pe retelele de socializare ale cantaretului au fost sparte de hackeri. „Mi s-a intamplat tot la data de 9 februarie. Absolut toate profilurile mi-au fost atacate, de la YouTube pana la Facebook. Tot am restabilit, cu exceptia contului meu de Instagram care avea 90 de mii de abonati.”, a specificat el.

Interpretul a reusit sa depisteze cine este tanarul care a i-a preluat conturile. „Il cheama Sanane si e din Turcia. Centrul pentru combaterea crimelor informatice deja se ocupa de acest caz. Baiatul va fi tras la raspundere de partenerii institutiei date din Turcia. Cu cateva zile in urma, la 5 dimineata, tipul a facut un live.”, a adaugat Ionel Istrati.

Totusi, cantaretul a reactionat rapid si imediat si-a facut o alta pagina de Instagram. Acum, roaga fanii sa se mobilizeze. „Vreau sa-mi recuperez arhiva.”

Cu 8 ani in urma, Ionel Istrati a avut parte de aceeasi experienta. „Atunci ne-a fost atacat la aproape toti artistii din tara canalul de YouTube. Am gasit faptasul. S-a ales cu o amenda, imi amintesc eu.”, a povestit acesta.


Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Facebook.com 

Articole din aceeasi categorie