21.06.2022
Intr-un interviu, Elena Zelenskaya a recunoscut ca fiul ei, in varsta de 9 ani, viseaza sa devina soldat

Prima doamna a Ucrainei, Elena Zelenskaya a acordat un interviu popularului ziar britanic „The Economist”.

In cadrul interviului, Prima Doamna a Ucrainei le-a povestit britanicilor despre cum au fost pentru ea primele doua saptamani de razboi, cand ea era departe de sotul ei. De asemenea, a vorbit despre emotiile pe care le-a trait in prima zi, cand a fost trezita de sunetul exploziilor si sotul ei i-a spus: „A inceput”. Zelenskaya a mai recunoscut ca fiul sau, in varsta de 9 ani, viseaza sa devina soldat cand va creste. 

„Cel mai infricosator este ca el spune asta tuturor, ca vrea sa devina soldat”, a spus Elena si si-a exprimat speranta ca pana la 18 ani, Ucraina si ucrainenii vor trai intr-o tara libera si pasnica. 

Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondiala a Refugiatilor. Mesajul postat de actrita pe retelele sociale

In interviu, Prima Doamna a recunoscut ca i-a fost foarte frica sa le spuna copiiilor sai ca a inceput razboiul. Ea si-a spus ca nu trebuie sa planga. Dar, dupa cum s-a dovedit, copiii deja stiau totul. Dupa spusele Elenei, ea le-a spus copiilor sai sa isi faca bagajele, caci ei vor merge intr-o calatorie in natura. 

„Trebuia sa le arat ca totul este bine, totul este fain si ca ne asteapta o mica calatorie si multe aventuri interesante”. Spre seara, ea impreuna cu copiii sai se aflau intr-un loc secret, departe de capitala.

Dupa ce prima doamna, la fel ca multi ucraineni, s-a intors acasa, ea a mentionat ca incearca sa duca o viata normala. In acelasi timp, intr-un interviu, ea a numit aceasta viata - o „iluzie”: „Ideea ca aceasta este o vara obisnuita este o iluzie”. 

Ne luptam sau cantam? Ce spune Tina Karol despre interzicerea muzicii rusesti in Ucraina - FOTO/VIDEO

Pentru interviu, jurnalistii britanici au fost nevoiti sa mearga la Kiev. Acestia au reusit sa-l vada si pe Vladimir Zelenski. 

Articole din aceeasi categorie