17.11.2023
Intorsatura de situatia in ceea ce priveste moartea lui Matthew Perry. Care ar fi cauza reala a decesului

Un fost medic legist pretinde ca stie de ce a murit actorul Matthew Perry de fapt. Acesta a fost gasit fara suflare, pe 28 octombrie, in jacuzzi-ul din casa lui din Los Angeles.

Perry (54 de ani) a fost gasit inconstient in jacuzzi si, desi cauza mortii nu a fost determinata in mod oficial, cazul nu este tratat drept suspect. Actorul a fost inmormantat in cimitirul Forest Lawn Memorial Park pe 3 noiembrie.

Rezultatele testelor toxicologice vor veni nu mai devreme de cateva saptamani, dar o ancheta initiala a stabilit ca actorul nu avea in sange fentanyl sau metamfetamine.

Cu toate acestea, publicatia OK! conseamneaza parerea doctorului Michael Baden, fost medic legist-sef, care insista ca decesul a survenit din cauza unui „drog necunoscut”.

„La ora actuala, ar fi trebuit sa aiba, in proportie de 99%, toata informatiile de care aveau nevoie ca sa pronunte cauza decesului, dar mai pot astepta cateva saptamani pentru ca ei cauta un drog necunoscut. Pana la aceasta ora, ar fi trebuit ca raportul toxicologic sa fie gata”.

In certificatul de deces, autoritatile au mentionat ca nu au existat conditii semnificative care au contribuit la moartea actorului. De asemenea, in acelasi document, s-a specificat ora decesului, 4.17 p.m., la resedinta din Pacific Palisades.

Articole din aceeasi categorie