22.02.2021
Interpretarea lui Lucian Colareza a fost plina de pasiune, iar calitatile vocale au impresionat-o pe Andra. Ce dezvaluire i-a facut la final

Lucian Colareza a luat patru de DA pentru interpretarea sa impecabila.

Lucian este solist vocal la evenimente private. Chiar daca e pandemie, spune ca norocul lui este ca locuieste in Constanta si acolo se gaseste mai usor munca. 

Sora lui, care este mai mare cu 7 ani, a studiat vioara si pentru ca nu avea timp de timp i-a sugerat sa se bucure de copilarie si sa nu se apuce de muzica. 

La 15 ani insa s-a dus singur la canto si nimeni nu i-a dat o sansa. A fost foarte ambitios, a recuperat anii pierduti si a demonstrat ca e bun. La inceput, cand mergea la evenimente se ruga de formatie sa-l lase sa cante si el o melodie. Apoi a inceput sa mearga la festivaluri. 

Lucian a fost sase luni plecat in Spania, la unchii lui, iar acolo s-a indragostit de muzica spaniola, dupa ce i-a descoperit pe David Bisbal si Alejandro Sanz. 

A format o trupa cu cativa oameni din Rep. Dominicana si asa a inceput sa vorbeasca la perfectie limba spaniola. Cand David Bisbal a venit in Romania, Lucian i-a scris directoarei fan-clubului din Romania si asa a ajuns sa cante pe scena cu preferatul sau. 

Acum, Lucian isi doreste o familie si vrea sa fie tata. 

Articole din aceeasi categorie