13.05.2022
Interpreta Jamala a primit in SUA titlul de „cel mai influent artist ucrainean”: „Este lupta noastra comuna si mica noastra victorie”

Interpreta ucraineana Jamala a devenit laureata premiului de la Consiliul Atlantic al SUA, pentru merite remarcabile in calitatea de lider.

In aceasta perioada, interpreta Jamala a devenit un exemplu demn de urmat pentru multi ucraineni. Anume ea este cea care lupta zilnic pentru a apara interesele tarii sale natale. Nu demult, castigatoarea „Eurovision 2016”, si-a scos la licitatie rochia in care a participat la deschiderea concursului international in anul 2017.

Asadar, eforturile interpretei nu au ramas neobservate. In Washington, artista a fost premiata de catre Consiliul Atlantic al SUA. In fiecare an, premiul este acordat unor figuri remarcabile din politica, afaceri si cultura care sustin valorile relatiei transatlantice si aspira spre un viitor unit.

Tina Karol a vorbit dur in adresa lui Grigorii Leps care a fost recent in Donbas. Afla ce declaratii a facut interpreta ucraineana: „Tu vei fi hrana pentru viermi...” - FOTO

Jamala a devenit laureata premiului in categoria „Lider artistic remarcabil”. Interpreta a fost numita una dintre cele mai influente artiste din Ucraina, iar contributia sa in dezvoltarea culturii ucrainene si asistenta acordata poporului ucrainean in timpul razboiului a fost, de asemenea, luata in consideratie.

„Am primit un premiu in numele tuturor artistilor ucraineni, care isi folosesc glasul si talentul, pentru a spune intregii lumi despre razboiul din Ucraina. In fiecare zi ei spun adevarul si intaresc sprijinul tarii noastre, protejeaza cultura tarii noastre si demonstreaza unicitatea acesteia. Este lupta noastra comuna si mica noastra victorie”, a spus Jamala. 

A umilit-o si a alungat-o din taxi! Ce s-a intamplat cu interpreta ucraineana Zlata Ognevich in drum spre aeroportul din Chicago: „Sunt in soc...” - FOTO

Inafara de Jamala, un premiu a fost acordat poporului ucrainean, pentru curaj si neinfricarea de care ei dau dovada de cand a inceput razboiul. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie