20.01.2020
Instructorul auto, Artur Cecan – despre accidentul in care a fost implicata Tatiana Spinu: „Putem, cu certitudine, spune ca daca era un impact frontal, astazi am fi vorbit in cu totul alte circumstante.”
Miercuri, cantareata Tatiana Spinu a fost fost lovita de o masina chiar pe trecerea de pietoni. Ulterior, vedeta a publicat filmuletul in care se vede clar cum a fost lovita si ca cel care a incalcat regulile este soferul autoturismului.

Despre cum ar fi putut fi evitat impactul, dar si despre cum sa evitam asemenea situatii neplacute, reporterul O Seara Perfecta a aflat de la instructorul auto – Artur Cecan.

„Ca a gresit conducatorul e sigur.”, spune acesta. „A intrat in intersectie la semnalul verde al semaforului. In cazul dat, el nu s-a asigurat. Nu pot sa zic din care cauza, factorii pot fi diferiti. Daca ne uitam in video, vedem ca pietonul chiar a incetinit, a vazut ca microbuzul s-a oprit si a continuat. Nu s-a asigurat insa pe a doua banda. Putem, cu certitudine, spune ca daca era un impact frontal, astazi am fi vorbit in cu totul alte circumstante.”

Image may contain: 2 people, outdoor

De asemenea, instructorul auto a mentionat ca este foarte important sa invatam, ca pietoni, ca asigurarea este cruciala. „Trebuie sa stim ca daca masina s-a oprit pe prima banda, ar trebui sa ne asiguram ca se opreste si pe a doua, iar apoi sa continuam deplasarea.”, a tinut sa mentioneze acesta.

Mai multe detalii, afla in reportajul marca O Seara Perfecta:

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie