17.01.2022
Instagram vs Realitatea! O tanara vloggerita dezvaluie cum, de fapt, arata corpul sau si ce trucuri foloseste pentru a-l imbunati atunci cand pozeaza pentru Instagram - FOTO

Sara Puhto, in varsta de 25 de ani si este originara din Finlanda arata pe contul ei de Instagram cat de usor pot fi manipulate imaginile postate in social media.

Acum cativa ani, Sara Puhto posta numai poze cu corpul ei tonifiat si lucrat la sala de forta. Doar ca realitatea era cu totul alta - tanara invatase cateva trucuri despre cum sa stea si cum sa se imbrace ca sa dea impresia de perfectiune. Acum a depasit acea etapa si promoveaza frumusetea in toate formele ei. In acelasi timp, ea dezvaluie si trucurile pe care le folosea in trecut si pledeaza pentru acceptarea realitatii propriului corp.

Priyanka Chopra - aparitie fermecatoare in Vanity Fair! Actrita a facut destainuiri despre relatia cu Nick Jonas - FOTO

„Ma simt confortabil in corpul meu. Postez asta pentru a-ti aminti ca trupurile noastre nu sunt cea mai importanta parte a noastra. Acesta este un memento ca corpul tau este frumos si arata perfect asa cum el este”, scrie tanara vloggerita. 

Cel mai frecvent sunt folosite aplicatii care subtiaza fata, ridica pometii ori albesc dintii, insa si unele pozitii ale corpului ii pot avantaja pe cei care sunt fotografiati.

„Accepta diferentele corporale. Fiecare corp este unic. Corpul tau nu va arata identic cu al altcuiva. Corpurile noastre vor arata diferit din diferite unghiuri, pozitii si in diferite lumini. Ma simt atat de increzatoare si atat de bine pentru ca am acest corp”, a scris Sara pe pagina sa de Instagram. 

Dupa o despartire scandaloasa, s-a aflat ca Zayn Malik o insela pe Gigi Hadid. Vezi cum arata amanta interpretului - FOTO

Studiile arata ca oamenii folosesc social media pentru relaxare, iar faptul ca multe dintre fotografii sunt trucate sau editate nu ii deranjeaza. Specialistii sunt de parere ca, de fapt, utilizatorii nu cauta adevarul pe aceste site-uri de socializare, ci doar o imagine, o iluzie, pana la urma.

Cristina Scarlevschi - plina de gratitudine, la apus de soare pe malul Oceanului Indian. Vezi aparitia dansatoarei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie