08.03.2024
„Inselatul a devenit un trend”! Ileana Rusu vorbeste deschis despre „Spovedania unei amante” - VIDEO

In platoul emisiuni O Seara Perfecta a fost Ileana Rusu, care a venit cu noua sa carte, intitulata „Spovedania unei amante”.

Ileana Rusu a dezvaluit de ce este „Spovedania unei amante” 18+: „Sunt niste scene foarte intime, e o carte in care este povestita drama unei femei in cautare de sine. Aceasta accepta relatia cu un barbat casatorit, este o carte scrisa in urma unor discutii pe care le-am avut cu mai multe femei care s-au spovedit si mi-au povestit cu lux de amanunte aceasta ipostaza. Desi personajul este scris la persoana intai aceasta nu sunt eu, dar eu am trait o astfel de experienta si nu trebuie sa o dau pe sfanta”.

„Relatia de amanta este foarte comoda, doar ca ajungi sa te indragostesti de persoana respectiva si incepi sa fii geloasa, incepi sa-l bati la cap cu lasa-ti femeia, ca el oricum vine in fiecare seara si iti spune cat de buna esti. Ar fi foarte vesel daca nu ar fi atat de trista aceasta situatie, gratie acestor retele de socializare, inselatul a devenit un trend”, a adaugat Ileana.

Aceasta a recunoscut ca i-au placut aventurile: „Am fost o aventuriera o buna perioada, insa acum am obosit sa caut. Eu nu mai vreau sa accept in viata mea oameni noi”.

Ileana Rusu acum scrie o alta carte despre infidelitatea barbatilor: „In carte este descrisa infidelitatea prin prisma unui barbat, de ce ajung barbatii sa faca acest lucru, de ce barbatii de foarte multe ori prefera femeile cuminti acasa, dar femeile frivole in alta parte. Aceasta este o istorie adevarata, este punctul de vedere a unui barbat”.

Articole din aceeasi categorie