10.05.2024
Începe sezonul vacanțelor! Valentina Cazac îți spune care sunt cele mai avantajoase oferte din acest sezon - VIDEO

Până la vară au rămas cam trei săptămâni şi dacă unii se bronzează deja, alţii abia au început să-şi planifice vacanţa de vară. Ce oferte sunt în acest an şi care sunt cele mai populare destinaţii, află în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Întrebată ce aleg turiștii în acest an, Valentina Cazac, fondatoarea unei agenții de turism de la noi din țară, a răspuns:„Fiecare alege în dependență de bugetul său, însă, în topul preferințelor lor a rămas Turcia, Bulgaria, Grecia. Am observat și o creștere a turismului balnear, lumea îmbină odihna cu tratamentul. De asemenea, în top este și Egiptul. Foarte mulți turiști au sărbătorit Paștele în Egipt și asta ne bucură”.

Cât costă o consultație privată cu Tany Vander? Femeia de afaceri a dezvăluit prețul în online - VIDEO

Valentina Cazac are și câteva recomandări în acest an în ceea ce privește destinațiile unde turiștii se pot odihni din plin.

„Noi anul acesta vă recomandăm să călătoriți în Turcia, Egipt, Grecia, Bulgaria. De asemenea, recomand pentru cei care nu au fost pe croazieră, măcar o dată să meargă. Vii de acolo cu o mulțime de emoții pozitive”, a spus fondatoarea agenției de turism.

A aflat că o înșală iubitul, după ce și-a activat din greșeală o funcție pe iPhone

Iar dacă vorbim despre prețuri... „În luna mai sunt foarte scăzute. Avem Turcia de la 199 de euro de persoană. Avem Egipt de la 200 de euro... Oferte sunt pentru diferite bugete, important dorință să fie de a călători. Pentru lunile fierbinți și prețurile sunt mai piperate. Cine vrea să călătorească în iulie-august, să-și rezerveze de pe acum hotelul dorit”, a explicat Valentina.

„Vă putem propune city tour in Viena, Istanbul, Milano. Important să-și expună corect doleanțele”, a mai explicat Cazac.

Articole din aceeasi categorie