26.03.2020
Inca o vedeta internationala a donat bani pentru spitalele cu pacienti infectati de COVID-19. „Tu esti eroul meu. Aceasta donatie va salva multe vieti. Lumea noastra e un loc mai bun deoarece tu faci parte din ea. Multumesc de 1 milion de ori.”

Modelul Kylie Jenner se alatura si ea celorlalte celebritati care au oferit suport financiar oamenilor afectati de coronavirus.

Aceasta este foarte ingrijorata pentru toti conationalii ei care se afla in spitale, motiv pentru care a decis sa ofere institutiilor medicale din Los Angeles 1 milion de dolari.
Anuntul a fost facut public pe Instagram chiar de catre medicul vedetei, de Thais Aliabadi.
Citeste si : Familia Versace este alaturi de oamenii din Italia. Donatella si fiica sa au donat 200.000 de euro unui spital din Milano

„I am speechless, my eyes are filled with tears of joy and my heart is overwhelmed with gratitude. I made a wish to the Universe to gather protective masks for our brave healthcare workers and today my dream came true. One of my patients, a beautiful Living Angel just donated $1,000,000 to help us buy hundreds of thousands of masks, face shields, and other protective gear which we will have delivered directly to our first responders, as too many masks at hospitals are disappearing before making their way onto the faces of our front line heroes.
I have never felt more blessed to be a doctor, as helping our brave ER and ICU workers feels just as gratifying as helping my own patients. From the bottom of our hearts, THANK YOU kyliejenner. You are my hero. This generous donation will help save many precious lives. Our world is a better place with you in it. I love you so much. Thank you X a million....
(Am ramas fara cuvinte si am ochii plini de lacrimi de bucurie, inima mea e plina de recunostinta. Mi-am pus o dorinta sa strangem cat mai repede masti pentru cei din spitale, iar astazi, dorinta mea a fost indeplinita. Unul dintre pacientii mei, ingerul meu frumos, tocmai a donat 1 milion de euro. Asa vom putea cumpara masti, paravane de protectie. (...) Nu m-am simtit niciodata mai binecuvantata ca acum, in calitate de doctor. (...) Multumesc, Kylie. Tu esti eroul meu. Aceasta donatie va salva multe vieti. Lumea noastra e un loc mai bun deoarece tu faci parte din ea. Multumesc de 1 milion de ori.”, a scris medicul pe Instagram. 

Kylie Jenner a venit si ea cu o replica la adresa doctoritei, mentionand ca este un inger pe pamant si-i multumeste pentru toata dragostea si grija pe care o depune in tot ceea ce face.
Citeste si : Fosta sotie a lui Nicu Tarna, Cristina Tarna - reactie dupa ce tatal ei, directorul Spitalului Clinic Republican, Anatol Ciubotaru, a fost eliberat din functie: „Nu inteleg cum poate o comisie in care toti decidentii nu au lecuit in viata lor pe nimeni sa decida sa dea afara un medic care a salvat zeci de mii de oameni timp de 47 de ani?”
Citeste si : Poze nud cu Ionel Istrati! „Toate fetele care au mai putin de 16 ani trebuie sa inchida...”
Citeste si : O durere fara margini! Mesajul emotionant scris de tatal lui Catalin Caragea dupa ce a aflat ca fiul sau nu mai este in viata: „Nimeni nu este intrebat cand doreste sa-si ia ramas-bun de la aceasta lume. A plecat prea devreme, lasand in urma numai tristete si durere. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, feciorasule!”
Surse foto: Google.com; us.hola.com; businessinsider.com
Articole din aceeasi categorie