03.05.2021
Inainte de a deveni The Motans, a lucrat chelner la Moscova. Povestea de viata a lui Denis Roabes si cum a cunoscut-o pe cea care i-a furat inima: „Am inceput sa fac bani atat de buni pentru mine la vremea aia, incat am zis ca o sa mai astepte calatoria”

Artistul moldovean Denis Roabes, cunoscut sub numele de scena „The Motans”, a vorbit in cadrul unui podcast despre viata lui dinainte de a deveni solistul trupei indragite pe cele doua maluri ale Prutului.

A lucrat cu Inna, Delia, Irina Rimes si alte nume mari din Romania, insa inainte de a face parte din trupa The Motans, Denis Roabes a dus o viata care parea sa nu aiba tangenta cu muzica. Artistul a povestit in cadrul podcastului cu Radu Tibulca despre experienta de a lucra si de a locui la Moscova timp de 3 ani, cum s-a apucat de muzica si a ajuns la Bucuresti, cum a cunoscut-o pe actuala lui iubita, Bianca, si alte detalii din cariera lui, dar si din viata personala.

„In mintea mea era ca eu in Uniunea Europeana o sa pot ajunge cand vreau eu, in schimb, pentru mine era mai tabu tot ce-i legat de est si am zis ca as vrea sa calatoresc in Asia. Initial eu nu aveam de gand sa raman pentru 3 ani la Moscova. Planul meu era sa stau sa muncesc acolo vreo 3-4 luni, sa fac niste bani si sa calatoresc pur si simplu cu rucsacul prin India, China si asa mai departe... Din fericire sau din pacate, acest lucru nu s-a intamplat. Eu in 3 sau in 4 luni de zile nu stiu daca am reusit sa-mi intorc datoriile pe care le-am facut doar pentru a avea niste documente cu care pot lucra. Am inceput sa fac bani abia dupa aproape un an si in momentul in care am inceput sa fac bani, am inceput sa fac bani atat de buni pentru mine la vremea aia, incat am zis ca ok, o sa mai astepte calatoria. 

Cumva s-a trezit omul ala matur care a spus ca „stai un pic, tu o sa calatoresti, dar dupa aia ce vei face? Mai bine creeaza-ti acum posibilitati, munceste, fa bani ca sa-ti faci dupa aia o afacere sau sa incepi ceva al tau, dupa aia, cand o sa ai destui bani, sa calatoresti nu cu un rucscac, dar cu iahtul, cu avionul, cu ce vrei tu.”, spune artistul.

Acesta sustine ca acolo a cunoscut oameni cu care este si astazi prieten si de la care a invatat foarte multe. Ulterior s-a intors la Chisinau si a incercat sa-si deschida propriul business la care a renuntat mai tarziu, iar abia atunci cand a fost contactat de o casa de discuri din Bucuresti, Denis a inteles ca viata lui se va schimba spre bine.

Cat despre iubita lui Bianca, Denis a povestit ca a cunoscut-o dupa un concert si ca este persoana care ii da incredere in foretele proprii si careia ii poate spune orice.

Pasiunea pentru muzica Denis spune ca i s-a transmis de la tatal sau, care a murit cand el avea doar 7 ani, iar denumirea trupei a ales-o tinand cont de mai multe aspecte, printre care dragostea lui pentru pisici si interesul pe care il poate starni acest nume. Mai multe istorioare din viata artistului poti afla din podcastul de mai sus.

Sursa foto: Instagram, Google 

Articole din aceeasi categorie