12.05.2022
In uniforma militara si foarte hotarat, Grigorii Leps a mers in Donbas! Ce urmeaza sa faca artistul acolo te va surprinde: „Am venit sa..” - VIDEO

Interpretul rus Grigorii Leps a decis de curand sa se implice mai mult in viata politica si sociala a tarii sale si a mers direct in regiunea Donbas pentru a organiza un spectacol pentru militarii raniti in razboi.

El a subliniat in cadrul paginii sale de Instagram ca scopul vizitei este: „Sprijinirea luptatorilor rusi si a civililor locali care au suferit in timpul razboiului din Ucraina.”, scrie el.

Horoscop 12 mai 2022. Zodia norocoasa care se umple de bani cu ajutorul unui barbat

„Am venit sa-i sustinem pe baieti, sa cantam. Sper ca le vom distrage putin atentia de la viata grea de zi cu zi. Vom vizita copiii din spitale, vom vizita copiii raniti si soldatii. Le dorim fericire, cantam, distribuim bani ”, a spus Leps, postand videoclipul de mai jos pe Instagram.

Este de remarcat faptul ca in filmare Grigorii conduce o masina si canta melodia lui Vladimir Vysotsky „Despre dragoste in Evul Mediu”. El a fost insotit si de un barbat si o femeie ale caror nume sunt necunoscute publicului larg. 

Ion Cutelaba si sotia lui sarbatoresc nunta de bronz! Cum aratau cei doi acum opt ani. Vezi imagini rare - FOTO

Sursa VIDEO: Youtube

Articole din aceeasi categorie