26.03.2020
In plina pandemie, ea a decis sa se izoleze la munte! Cum apare topmodelul Helena Christensen intr-o postare de pe retelele sociale
<p>In varsta de 51 de ani, frumoasa Helena Christensen s-a refugiat intr-o padure pustie, unde-si petrece timpul impreuna cu fiul si prietena sa.</p>
Pentru ca se gandeste la sanatatea ei si a celor din jur, topmodelul anilor ’90 a incercat sa se izoleze o perioada de toata lumea, alegand sa plece intr-o destinatie deloc populata, unde nu exista tipenie de om.
Citeste si : O interpreta din Moldova blocata la Londra. „Aveam bilet de intoarcere pe 16 martie si mi-au schimbat biletul pe 1 aprilie. Aici nu-i nimic inchis (...), spre mirarea mea, nu prea vad oamenii sa umble cu masti.”
Ea a optat pentru o calatorie in Upstate New York. Acolo se bucura din plin de natura si de aer proaspat.

Desigur ca superba bruneta nu a uitat sa-si etaleze corpul bine sculptat in cateva fotografii postate pe Instagram. Ea apare intr-un body negru, avand pe fundal un peisaj natural de exceptie. La 51 de ani, unul dintre cele mai frumoase topmodele din lume in anii ’90 arata senzational!

Christensen nu a evadat singura, ci impreuna cu fiul ei, Mingus, de 20 de ani si prietena sa, Camilla Staerk.

Tu unde te izolezi in timpul pandemiei?
Sursa foto: vogue.co.uk
Articole din aceeasi categorie