14.01.2021
In doar 3 zile a acumulat 2 milioane de vizualizari! Cine este copilul care a cucerit publicul cu coverul la piesa lui Ionel Istrati - „Eu numai, numai”

Mario Eduard este cel care a reinterpretat piesa „Eu numai, numai”, lansata de Ionel Istrati acum 8 ani. Videoul a acumulat peste doua milioane de vizualizari, in doar 3 zile.

Citeste si :  Stela Botan, alaturi de moldovenii stabiliti in toate colturile lumii. Impreuna au realizat un imn al diasporei: „Este un mesaj dedicat celor care sunt plecati peste hotare pentru un trai mai bun”

Oamenii talentati se cunosc de mici, iar Mario este dovada acestui lucru. Copilul care a participat in 2018 la Vocea Romaniei Junior, unde a cucerit nu doar publicul, ci si juriul, iar Marius Moga l-a luat in echipa lui, acum apare din nou in vizorul internautilor cu un cover neasteptat.

Eu numai, numai” - melodie lansata de Ionel Istrati in 2012, a fost reinterpretata la inceputul acestui an de Mario, iar fanii, atat ai lui, cat si ai lui Ionel, au ramas impresionati de vocea copilului. Acesta a filmat si un videoclip in care canta la acordeon, la fel ca in varianta originala a piesei.

Milioane de vizualizari, sute de mii de like-uri si mii de comentarii a acumulat videoul, care a devenit viral in mediul online.

Originar din Bucuresti, Mario a lansat mai multe coveruri, in diferite limbi, iar propria lui piesa - „MI CORAZON”, are peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube. 

Intrebat de ce a ales anume melodia lui Ionel Istrati pentru a o interpreta, micul artist ne-a spus: „Imi plac foarte tare melodiile din Moldova. Voi mai posta cateva in urmatoarele zile.”, iar singura ocazie cu care a vizitat Moldova a fost atunci cand l-a insotit aici pe fratele sau, campion mondial la Arm wrestling.

Citeste si :  Smiley, selfie alaturi de fratele si tatal lui! Cum s-au fotografiat cei trei

Sursa foto/video: Facebook, YouTube

Articole din aceeasi categorie