22.04.2021
Imagini video 18+ cu Kim Kardashian de Moldova! Lenjeria abia ii acopera corpul: "Bun, si cine e norocosul?"

Nicolle Trifan s-a filmat doar in lenjerie intima, iar imaginile au starnit un val de reactii printre cei care o urmaresc pe retelele sociale.

Antrenoare de fitness Nicolle Trifan stie cum sa-si provoace urmaritorii. Pe langa faptul ca are un corp de invidiat, pe care il antreneaza zilnic in sala de forta si pe care il etaleaza pe Instagram in nenumarate randuri, tanara publica si imagini foarte sexy, care ii las pe internauti fara cuvinte. 

Tutusi, unii nu se sfiesc sa-i lasa comentarii nu doar de apreciere, ci si de critica. "De ce pui trei bumeranguri consecutiv?", a fost intrebarea pe care i-a lasat-o un fan si care i-a atras atentia lui Nicolle.

Unii considera ca filmuletele si fotografiile postate de antrenoare sunt prea indecente, pe cand altii le vad ca pe o sursa de inspiratie si o motivare, Nicolle fiind una dintre cele mai bine sculpatate antrenoare de fitness de la noi, cu posterior bombat, abdomen tonifiat si talie fara gram de grasime.

Posterior bombat, abdomen tonifiat si talie de viespe - toate acestea nu erau acum 6 ani. Cum arata Nicolle Trifan inainte sa se apuce de sport

"Si aici pofta mea de fast-food s-a dus", "Frumoasa si atat de Dulce. Esti un exemplu", "as putea doar visa la asa corp. Esti foarte perseverenta si ambitioasa!!!" - sunt cateva dintre mesajele frumoase pe care le primeste Nicolle, iar mai nou, unul dintre urmaritorii ei i-a lasat un comentariu cum mai rar vezi pe retelele de socializare: "Esti genul de femeie care mereu se reinventeaza. Pentru ca, tu niciodata nu iti legi destinul de persoane, ci de scopul tau, menirea ta in viata. Doar asa, mereu vei ramane in picioare, dupa ce persoanele dragi te vor parasi. Esti o femeie eleganta, indiferent daca te imbraci sport sau tip business, office. Pentru ca viata te-a intarit, ti-a sculptat personalitatea, caracterul. Esti genul de persoana care se automotiveaza in mod constant si isi depaseste mereu limitele. Te felicit pentru tot ceea ce faci ! Nu e usor, dar faci ce iti place si asta se vede. Nu mai pune la suflet comentariile inadecvate, ele vin de la oamenii invidiosi, rautaciosi, cu complexe. Jos palaria in fata ta, nu te schimba niciodata. Nu te cunosc personal, dar zilnic urmaresc activitatea ta pe social media si esti un model pentru mine in viata de zi cu zi. Lumea e rea, doar judeca, pentru ca nu pot fi ca tine, sa nu uiti niciodata acest lucru. Cu respect, sarut mana!"

Nicolle Trifan - inger demn de Victoria's Secrets. Dupa o saptamana de tratament complicat, antrenoarea revine intr-o forma de invidiat

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie