14.10.2020
Imagini socante cu Russel Crowe - eroul renumitului film american „Gladiator”

Starul este unul dintre cei mai indragiti actori din cinematografia americana si a reusit sa cucereasca publicul de-a lungul carierei sale. De curand, el a fost fotografiat de paparazzi, iar imaginile i-au dezamacit pe fanii artistului.

Russell Crowe a jucat in numeroase filme, in care, la sigur, si-a indeplinit meseria la cel mai inalt nivel. Toate productiile in care s-a filmat au avut succes, iar el stie foarte bine sa intre in pielea personajului pe care il interpreteaza.

Cu toate acestea, cel mai insemnat proiect pentru el a fost Gladiator, in care apare drept un erou, iar actiunile si aspectul sau fizic sunt de invidiat.

La 20 de ani de la lansarea filmului, actorul s-a schimbat foarte mult. Recent, paparazzi l-au surprins alaturi de iubita sa, in varsta de 30 de ani, pe un stadion de tenis. Actorul apare intr-o forma fizica ce lasa de dorit, cu multe kilograme in plus, barba mare si parul strans in coada. 

La 56 de ani, starul american se pare ca nu mai are grija de aspectul sau fizic si acest fapt i-a nemultumit pe multi dintre fanii lui: „O nu, ce e cu el?”, „Gladiatorul nu mai este cel de candva.”, „Dezastruos, ce s-a intamplat cu el?”, au comentat acestia.

Cel mai recent film in care a jucat actorul este Unhinged, un thriller lansat pe 21 august 2020 in SUA.

Citeste si :  Viorel Cires & Orchestra „Lautarii” lanseaza o piesa de suflet - „Nicaieri nu-i ca in Moldova”

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie