29.03.2021
Imagini nemaivazute cu Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip. Cum arata cuplul regal britanic, in tinerete

O serie de imagini din arhiva Familiei Regale Britanice urmeaza sa fie incluse in seria TV, The Queen Unseen.

Citeste si :  A reinventat bucataria traditionala moldoveneasca si face un adevarat show culinar cu bucatele sale! Dumitru PETRENCO, CHEF:   „Cand eram mic mama nu-mi dadea voie sa ating tortul...acum sunt matur si pun crema cat doresc" - VIDEO

Fotografiile respective scot la iveala amintiri si pasiuni din tineretea Reginei Elisabeta a II-a si a Printului Philip. Realizate acum 70 de ani, pozele o infatiseaza pe Regina asa cum nu a mai fost vazuta pana acum.

Show-ul The Queen Unseen urmeaza sa fie lansat in aceasta saptamana si marcheaza aniversarea a 95 de ani a Reginei. 

In noiembrie 2020, Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip au sarbatorit 73 de ani de cand si-au unit destinele intr-o ceremonie grandioasa la Westminster Abbey. 

Cei doi s-au vazut prima data in 1934, la nunta principesei Marina a Greciei si Danemarcei cu principele George. Pe atunci, Elisabeta avea doar 8 ani, iar Philip avea 13 ani. Elisabeta si Philip erau veri prin alianta. Cinci ani mai tarziu s-au intalnit din nou, la un meci de crichet. Atunci, Elisabeta s-a indragostit iremediabil de Philip, care era ofiter in Marina Regala.

Nunta regala a avut loc in urma cu 73 de ani, pe 20 noiembrie 1947, la Catedrala Westminster din Londra. La eveniment au participat doua mii de persoane, inclusiv Regele Mihai al Romaniei si mama lui, Regina Elena.

Citeste si :  A lasat in urma 20 de ani de activitate in calitate de profesoara si a plecat peste hotare cu familia. Femeia face accesorii „ca la nimeni” - caciuli, pantofi, sandale si cizme crosetate. Valentina Panuta, mesterita:  „Mama mea croseta foarte frumos, mi se parea foarte complicat si ma miram cum poate asa” - VIDEO

Sursa foto: ProfiMedia, Getty Images 

Articole din aceeasi categorie