23.02.2021
Imagini de poveste in unul dintre cele mai pitoresti locuri din Moldova! Unde a interpretat Catalin Advahov renumita piesa a lui Vivaldi

Catalin Advahov si-a luat vioara cu el si a mers intr-un loc rupt din poveste, chiar din Moldova. Tanarul a interpretat melodia Winter a lui Vivaldi la instrumentul care il face remarcat oriunde s-ar afla.

Citeste si :  Vara - muncitor in Alaska, iarna - pictor in Moldova. Cum se imbina cele doua profesii si cine este tanarul care visa sa ajunga la PRO TV? „In mai putin de un an ideea s-a materializat”

Violonistul se bucura de ultimele zile de iarna si a decis sa imbine pasiunea sa, muzica, cu un peisaj de poveste. Tanarul , impreuna cu cativa muzicieni, a interpretat o melodie nemaipomenit de frumoasa la cascada Tipova. „Iarna in Moldova - un tablou spectaculos si muzica divina a compozitorului Antonio Vivaldi. O combinatie dintre muzica Europeana baroca si ritmurile moderne ce bat in sufletele noastre tinere si pline de pasiune, energie si dragoste.

Iubesc Moldova, plai nesecat de inspiratie si iubire. Multumesc Classiquequartet si lui Sandu Gorgos pentru aranjament modern”, a scris Catalin Advahov pe retelele de socializare.

Prietenii virtuali ai lui Catalin au ramas uimiti de talentul lui, chiar daca nu este prima data cand posteaza astfel de filmulete.  „Chiar esti o MINUNE, ai aparut miraculos si tot ce faci este minunat!!!”, „Foarte, foarte frumos, felicitari si succes spre noi inaltimi in lumea muzicii.”, „Bravo, Catalin! Urmasul familiei”, „Bravo”, au scris internautii.

Catalin Advahov are doar 15 ani si stapaneste vioara cu multa maiestrie. Acesta a pasit pe urmele tatalui sau - Vitalie Advahov, conducatorul artistic al Orchestrei Municipale condusa de Fratii Advahov, impreuna cu Vasile Advahov.

Citeste si :  Personalizare prin culoare. Pictorita Victoria Potrimba da o noua viata hainelor, folosind doar o pensula, vopsele si multa imaginatie. „Totul a inceput dintr-o joaca, foarte simplu”

Sursa foto: Youtube

Articole din aceeasi categorie