11.01.2021
Imagini care-ti taie respiratia. Olga Tapordei si-a pus rochita pupi sweet si exploreaza America de Sud „Orice as spune, ar fi de prisos.”

Olga Tapordei este una dintre femeile de afaceri care adora sa calatoreasca si sa exploreze cat mai multe locuri atat de la noi, cat si de peste hotare. La inceputul acestui an a ales sa mearga tocmai in America de Sud, in Chile.

Citeste si :  Andreea Raicu, super sexy in costum de baie. Cum a fost surprinsa vedeta in Maldive

2021 abia a inceput, iar Olga traieste o alta experienta de neuitat. Laguna Verde este un lac sarat aproape de granita cu Chile, la poalele vulcanului Licancabur, din America de Sud, de privelistea caruia se bucura acum femeia de afaceri.

Chiar daca aduna amintiri cat pentru o viata, Olga are parte acolo si de provocari dintre cele mai dificile, dar carora le face fata. Adaptarea la diferite temperaturi la altitudini cu care nu era obisnuita si dormitul in saci, imbracata in haine groase, o face pe Olga sa-si testeze limitele si de aceasta data.

Pagina ei de Instagram este plina acum de imagini din locurile spectaculoase pe care aceasta le viziteaza si nici in aceasta destinatie Olga nu a ezitat sa imbrace o rochie deosebita, pentru a crea cele mai frumoase fotografii si videouri, care au incantat ochii urmaritorilor ei.

„Orice as spune, ar fi de prisos.
Viata este azi, aici si acum. Va cuprind cu drag
Laguna Verde, Atacama Desert, Chile, South America
10.01.2021” - a scris Tapordei in descrierea videoului care a acumulat mii de vizualizari in mai putin de 24 de ore.

(Mai multe imagini vezi in galeria foto)

Citeste si :  Medicul ginecolog, Vadim Scarlat, explica cum trebuie sa functioneze sexul intr-un cuplu: "Relatia sexuala trebuie sa fie o arta, nu o bifa"

Sursa foto/video: Instagram

Articole din aceeasi categorie