01.04.2024
Ilie și Tatiana Maxian - așa cum nu i-ai mai văzut niciodată: „Eu tare „tortoșică” eram de la atâta dulce” - FOTO

Începuturile mereu sunt cele mai grele, Tatiana și Ilie Maxian au făcut față tuturor greutăților. Vezi în articolul de mai jos imaginile cu cei doi din anul 2006, dar și ce a spus bloggerița.

Tatiana Maxian a răsfoit prin arhiva personală de familie, iar acolo a găsit aâteva imagini de la începutul relației lor.

„Am găsit si un album cu poze de când ne întâlnem cu @iliemaxian. Cu 17 ani în urmă. Eu tare „tortoșică” eram de la atâta dulce. Aici suntem la fabrica de ciocolată”, a scris Tatiana în descriere.

Ba chiar mai mult, aceasta a publicat și o imagine dintr-un vagon în care locuiau pe atunci.

Tatiana a publicat și un colaj, în care a mulțumit tuturor pentru mesajele de apreciere pe care i le-au scris: „Vă mulțumesc tuturor pentru atâtea aprecieri și cuvinte frumoase. Inima mea se umple de bucurie. Cred în voi și vă încurajez să nu cedați niciodată. Am trecut prin multe greutăți pentru a ajunge unde suntem astăzi, fără ajutorul nimănui, amândoi am început totul de la 0”.

Tatiana Maxian este soția interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggeriță cu aproape 210 mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunați: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie