10.06.2024
Ileana Lazariuc, imagini rare cu cei doi băieți ai săi. Cum arată nepoții lui Țiriac

Alexandru, 16 ani, și Nicholas Noa, 15 ani, par să fie extrem de fericiți alături de mama lor. Cei trei duc o viață liniștită la Dubai, departe de agitația din România.

Ileana Lazariuc:„Cea mai frumoasă zi cu voi, băieți!”

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Ileana Lazariuc s-a mutat din  România cu cei doi copii: „Cea mai frumoasă zi cu voi”

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. au trăit o frumoasă poveste de dragoste până în 2017, atunci când au decis să meargă pe drumuri diferite. Despre divorțul lor s-a aflat abia în 2019, aceștia preferând să țină totul secret.

Ion Țiriac Jr., declarație superbă pentru Ileana Lazariuc! Cei doi și-au  mărturisit sentimentele

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Imagini Rare Cu Nepoții Lui Ion Țiriac. Cât Au Crescut Copiii Lui Alexandru  și Ai Ilenei Lazariuc | Libertatea

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au spus la acel moment Ileana și Ion Țiriac Jr. Între timp, Ileana Lazariuc a decis să se mute în însoritul Dubai alături de cei doi băieți.

Imagini rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Ileana Lazariuc s-a mutat din  România cu cei doi copii: „Cea mai frumoasă zi cu voi”

Deși nu stă cu ei, Alexandru Ion Țiriac este preocupat în mod direct de bunăstarea copiilor săi și a mamei lor. Drept urmare, celor trei nu le lipsește nimic din ce și-ar putea dori. Alexandru și Ileana au fost căsătoriți timp de 8 ani, după care au decis să pună capăt mariajului.

Recent, Ileana a făcut publice câteva imagini cu băieții săi. Alexandru și Nicholas Noa au crescut și sunt extrem de chipeși. 

Articole din aceeasi categorie