În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe fotografii cu vedete, pe vremea în care erau doar simpli adolescenți. Printre acestea se numără și o fotografie cu Cătălin Scărlătescu, din perioada în care abia își începea drumul în bucătărie. La 16 ani, acesta și-a dat seama care este adevărata lui pasiune, atunci când ocupa poziția de curier la Hotelul Flamingo din Eforie Sud (România).

Cum și-a început Cătălin Scărlătescu cariera
Cătălin Scărlătescu și-a clădit cariera din pasiune, muncă și experienţe strânse departe de platourile de televiziune. Născut şi crescut la Constanţa, el povesteşte adesea că primele lecţii culinare i le-a dat bunica, iar în copilărie a început să se intereseze activ de gătit, visând la un moment dat la propriul restaurant.
Această pasiune pentru bucătărie l-a determinat să plece la 20 de ani în străinătate, unde a lucrat ca steward pe vase şi apoi a cautat posturi în restaurante din Germania şi alte ţări, perioadă care i-a format disciplina profesională.


Odată revenit în România, experienţa acumulată i-a permis să deschidă proiecte gastronomice proprii şi să devină o figură publică în lumea culinară. Apariţiile la televiziune, în emisiuni precum „MasterChef”, i-au adus vizibilitate naţională şi l-au transformat dintr-un bucătar de restaurant într-un relevant de TV.

