30.04.2021
„Il insel pe sotul meu de 15 ani”: o poveste sincera a unei femei cu dependenta de sex

Dependenta sexuala este adesea considerata caracteristica doar pentru barbati. De fapt, nu depinde deloc de gen. O participanta la un forum american, care a dorit sa ramana anonima, a vorbit despre cum este sa fii o femeie casatorita, cu dependenta de sex.

Citeste si :  A cerut-o de sotie, dar ea nu a zis nici DA, nici BA! Victoria Badicico: „Sunt mai timida, iar acolo pe scena, cand am vazut camera, m-am emotionat si mai mult. Am lasat o nota de suspans ca sa fie to be continued’’. Care a fost reactia iubitului ei - VIDEO 

1. Cum iti afecteaza viata?

„Trebuie sa ma opresc si sa imi interzic aventurile sexuale. Am facut multe greseli. Dar daca nu fac sex de trei ori pe zi (plus auto-multumire), devin de nesuportat. Si intarzii peste tot din cauza asta. ”

2. Cel mai rau lucru pe care l-ai facut din cauza dependentei?

„Am facut sex cu trei barbati diferiti intr-o singura zi. Si niciunul dintre ei nu era sotul meu. Cred ca este destul de rau ".

3. Ai incercat sa rezolvi probleme cu ajutorul terapiei?

„Nu inca, incerc sa ma abtin. Pentru a doua luna am facut sex doar cu sotul meu. Adevarat, continuu sa am conversatii sincere in mediul online, dar lucrez si la asta ”.

4. Ce crede sotul?

„Tot ce stie este ca trebuie sa facem sex des. Nici macar nu banuieste despre nimic altceva ".

5. Il iubesti? Ti-e teama ca va afla?

„Il iubesc, dar in felul meu. Daca va afla, va afla. Sunt gata sa iau vina asupra mea. Il insel de 15 ani si nu am fost prinsa niciodata. Mint bine si aleg oameni care nu ma vor trada. Si stiu ca, daca vor discuta, se va termina repede ".

6. Cum ascunzi aceasta dependenta de atatia ani?!

„Rareori fac sex cu cineva casatorit sau care are o relatie serioasa. Doar daca imi doresc cu adevarat. Este dificil sa ascunzi adevarul de la doi oameni simultan. Iar intoarcerea acasa la un singur barbat este mai ieftina decat inchirierea unei camere de hotel ".

7. Ti-e rusine?

„Nu, simt o euforie. Orgasmul este cel mai bun lucru din viata si niciodata nu-mi este rusine. "

8. Cum alegi partenerii?

„Un barbat ar trebui sa fie pasionat, varsta nu conteaza. Unii sunt prietenii mei ".

9. De ce te-ai casatorit?

„Mi s-a parut o idee buna. Si atunci nu stiam inca despre dependenta mea ”.

10. Ce iti place la sex?

„Tot. Imi place preludiul, ador jocurile, imi place sa fiu atinsa. Imi place BDSM-ul sub toate formele. Uneori imi place sexul rapid, alteori lent, imi plac loviturile si imi place sa-i pedepsesc pe altii in pat. "

11. Ati incercat sex in trei?

„Da, cu doi barbati si un barbat si o femeie. Sunt bisexuala, dar nu-mi place sa impartasesc un barbat cu o alta femeie. Dar acest lucru nu s-a intamplat de ceva vreme - nu vreau sa introduc diferiti barbati. Separat cu femeile, nu-mi place sa fac nimic: ele analizeaza prea mult, se indragostesc, de la aceasta apar doar probleme! "

Citeste si :  Anne Douglas, vaduva lui Kirk Douglas, a murit la varsta de 102 ani. Ce spunea Michael Douglas despre mama vitrega
Articole din aceeasi categorie