01.08.2020
Ii place adrenalina! Vera Brejneva: „Am profitat de aceasta ocazie si mi-am daruit 30 de minute de placere!”

Fosta membra VIA Gra, Vera Brejneva, este una dintre cele mai frumoase si carismatice interprete din showbizul ucrainean.

Citeste si :  „Si eu vreau sa arat asa...” Vera Brejneva a publicat o fotografie cu mama sa de 68 de ani, in costum de baie!

Chiar daca ne bucura regulat cu postari interesante din viata ei privata, artista nu inceteaza sa ne uimeasca cu felul ei de a fi si mai nou, cu hoby-urile ei.

Pe langa muzica, se pare ca Vera mai este pasionata si de adrenalina. Saptamana trecuta, vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram, un video in care apare facand schi nautic. 

„Cel mai mult in viata imi place... sa invat!!!”, a scris cantareata in descrierea postarii.

Artista a mai adaugat ca nu scapa nicio ocazie de a se relaxa astfel și ca e a doua oara când practica acest sport. De asemenea, Vera a tinut sa-si indemne urmaritorii sa incerce si ei, recomandandu-le chiar si un antrenor personal,

„Am profitat de aceasta ocazie si mi-am daruit 30 de minute de placere! Eu - uda si fericita!”, si-a incheiat postarea Vera. 

Dupa cum era si de asteptat, fanii interpretei s-au grabit sa aprecieze postarea, lasand, in sectiunea destinata comentariilor, mesaje prin care si-au exprimat admiratia si uimirea pentru pasiunea artistei si pentru curajul ei.

Tu ce sport practici in aceasta vara?

Citeste si :  Just like mama! Fiica Xeniei Deli calca pe urmele mamei sale

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie