13.01.2020
Igor Dodon cu familia - intr-o vacanta la munte! Cat de bun este presedintele la schi
In acest weekend, Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a postat pe pagina sa de Facebook un video din concediul pe care l-a petrecut cu familia la munte.

„Visul de vacanta al copiilor a fost realizat - citeva zile la munte, la schi.”, a scris seful statului in descrierea videoului.

Se pare ca familia Dodon a avut parte de o odihna pe masura. In filmuletul publicat, putem admira zapada numai buna pentru schi si privelistile extraordinare.

In imaginile video il vedem schiind pe presedinte, dar si pe unul dintre fiii acestuia.

„Alaturi de ei, am profitat si eu de vremea buna pentru sport. Odihna e pe sfarsite si revenim acasa cu forte noi, unde e mult de lucru si ne asteapta decizii importante.”, a mai scris Dodon.

Unii internauti s-au grabit sa aprecieze postarea si sa-i lase presedintelui mesaje de bine: „Dupa toata munca pe care ati facut-o, odihna e necesara”; „Va asteptam acasa!”, „Odihna placuta, Domnule Presedinte!”, altii insa s-au aratat nemultumiti: „Parca intentionat isi bate joc de popor public aratandu-si luxul in care traieste in cea mai saraca “tara” din Europa!”;  „Nu se gandeste la popor, ci la el insusi si rudele lui.”, „In ziua cand la Costesti lumea il petrece pe ultimul drum pe Dumitru Jomir, Dodon schiaza in munti. Un cuvant nu a zis Dodon despre esecul statului pe care il conduce de a-i proteja viata lui Dumitru. Dodon nu este si nici nu vrea sa fie presedintele lui Dumitru. Si nici al multor buni cetateni din Moldova.”, a scris un alt internaut cu referire la videoul publicat de Igor Dodon.

Unimedia.md noteaza ca potrivit unei surse, familia prezidentiala isi petrece vacanta in una dintre statiunile de schi din Austria.

Igor Dodon ocupa functia de Presedinte al Republicii Moldova din 23 decembrie 2016. El este casatorit cu Galina Dodon. Cei doi au impreuna trei fii.

Sursa foto/video: Google.com, Facebook.com

Sursa info: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie