29.07.2020
Iggy Azalea, silueta ireala la nici doua luni de la nastere. Cum le-a raspuns celor care o acuza ca isi editeaza pozele

Luna trecuta Iggy Azalea a confirmat, in sfarsit, ca a devenit mamica, desi zvonuri existau cu cateva saptamani mai devreme. Acum, fanilor nu le vine sa creada cat de bine arata la atat de putin timp dupa nastere.  

De cand a devenit mamica, Iggy Azalea posteaza imagini din ce in ce mai sexy pe Instagram, in care isi etalzeaza formele apetisante. Rapperita australianca sa madreste cu silueta sa post natere, insa fanii o acuza ca umbla cu… lucruri necurate.

Ce i-a raspuns vedeta unui fan care a acuzat-o ca si-a facut operatii estetice dupa nastere? „Tot ce trebuie sa faci e sa ai grija ce mananci in sarcina. Si e important sa ai dinainte de sarcina patratele pe abdomen. E gratis, dar e nevoie de vointa sa te tii de asta 9 luni”.

Altii au acuzat-o ca isi editeaza pozele, pe motiv ca abdomenul ei nu are cum sa arate atat de bine. Raspunsul: „O sa ies intr-o bluza decupata si o sa ii las pe paparazzi sa ma pozeze din toate unghiurile!” Zis si facut! Astfel, Iggy le-a inchis gura fanilor rautaciosi.

Totusi, australianca a recunoscut in trecut ca si-a operat nasul si si-a marit sanii.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Articole din aceeasi categorie