24.12.2023
Ieri actrita celebra, astazi manichiurista: „Vreau un loc de munca stabil” - FOTO/VIDEO

O actrita celebra renunta la faima ei pentru un job stabil si mai putin stresant! Este vorba despre fosta vedeta Nickelodeon, Amanda Bynes (37 de ani), care a socat o lume intreaga in ultima vreme cu transformarea sa. Fostul star de la Hollywood are mari probleme cu drogurile si sufera de tulburare bipolara. Recent, ea a fost internata la Psihiatrie.

Dupa ce Amanda Bynes a revenit in atentia publicului odata cu lansarea primului ei episod de podcast pe 9 decembrie, actrita din „Hairspray” a decis in cele din urma ca nu e pentru ea si ca are nevoie de o pauza, potrivit NBC.

Acum, fosta vedeta Nickelodeon a explicat de ce a decis sa se reprofileze. „Primul episod al podcastului meu a mers foarte bine”, a impartasit Bynes pe Instagram, pe 21 decembrie. „Am fost, de fapt, surprinsa si, desigur, emisiunea avea sa continue dupa ce prietenii m-au incurajat sa o fac. Totusi, dupa ce m-am gandit mai bine la asta, as prefera sa-mi iau licenta de manichiurista si sa am un loc de munca stabil”, a spus Bynes. „In schimb, voi urma acea cale. Va multumesc ca mi-ati urmat calatoria pana aici!”, a explicat Amanda Bynes.

Aceasta le-a spus fanilor sai despre visul de a deveni manichiurista inca de anul trecut, anuntand ca era la scoala de cosmetologie la acea vreme.

Cum arata in prezent actorii principali din „Singur Acasa”, dar si cum aratau in urma cu 33 de ani - GALERIE FOTO

Amanda Bynes, gasita umbland goala pe strazi

In martie anul acesta, actrita din „She's the Man” a fost internata la Psihiatrie, dupa ce a fost gasita umbland goala pe strazile din Los Angeles. A stat acolo cateva saptamani, iar in vara a fost internata din nou intr-un centru psihiatric din Orange County, California, ducandu-se din proprie initiativa acolo.

Horoscop 24 decembrie 2023. Unele zodii ar putea avea de suferit in dragoste. Noi inceputuri si decizii importante

Amanda Bynes a jucat in serialul „All that” intre 1996 si 2000, difuzat pe Nickelodeon. Apoi, a avut propriul show, numit „The Amanda Show”, din 1999 pana in 2002. A fost una dintre cele mai cunoscut actrite adolescente de la Hollywood, la inceputul anilor 2000, insa celebritatea a facut-o sa cada in patima drogurilor.

Articole din aceeasi categorie