04.04.2024
Iepuri, păsări, dar și pești! Într-un restaurant din capitală ai ocazia de a lua masa în compania animăluțelor tale preferate - VIDEO

Iubitorii de animale pot lua masa în compania unor drăguți iepurasi. O asemenea posibilitate exista într-un restaurant de la noi, unde a mers și reporterul O Seară Perfectă, Dina Munteanu.

Întrebat cum a pornit conceptul unui asemenea restaurant, adiministratorul Sergiu Dodon a răspuns: „A fost ideea doamnei Angela, a antreprenorului. Am avut ca scop atragerea copiilor, poze, cumva mai mult efect pe rețelele de socializare, asta e”.

„Cum reacționează oamenii atunci când vin să vadă acești iepurași?”, la această întrebare, Sergiu a răspuns: „De regulă este un efect wow. Se apropie, iau în mâini, fac poze, dar este o nuanță, nu se permite de hrănit. Sunt prea mici, ei acum au o alimentație anumită”.

„Ieri - lady la Chișinău, azi - muncitoarea de la Negureni”. Nina Crețu nu știe doar să pozeze, aceasta se pricepe și la gospodărit - FOTO/VIDEO

În restaurant sunt 7 iepurași: „Sunt 3 mai mari și 4 mai mici. Este mâncare specială pentru ei, cumpărată de la zoo magazine. Până la un an acesta este un echilibru ideal. Ei sunt de la o lună, până la 3 luni”.

Pe lângă iepuri, în local poți întâlni păsări, dar și pești. „Sunt canari masculi pentru că femelele nu cântă. Masculii cântă dimineața, la amiază, seara, cântă toată ziua”, a spus Sergiu Dodon, administrator restaurant.

Zvonurile se confirmă! Shakira se iubește cu un actor cu 16 ani mai tânăr decât ea - FOTO

„Prin asta ne-am propus să atragem oaspeții. Poate o să mai fie încă vreo două păserele”, a menționat în cele din urmă administratorul.

Articole din aceeasi categorie