05.08.2022
Iata cat costa o noapte in resortul din Bali unde sunt cazati Ema Uta si Alex Bodi - FOTO

Ema si Alex Bodi au scos din buzunar o suma extrem de mare pentru o singura noapte de cazare.

Ema Uta este o impatimita a vacantelor. Aceasta a marturisit ca, in fiecare luna, pleaca in cate o vacanta, dupa ce se termina cele doua saptamani cat dureaza cursurile ei de machiaj.

Selena Gomez se iubeste cu un popular producator. Unde au fost surprinsi cei doi - VIDEO

Acum, Ema si iubitul ei, Alex Bodi, se afla in Ubud, Bali, o locatie in care Ema si-a dorit mereu sa ajunga. Cum vacanta trebuie sa fie una reusita de la A la Z, cazarea a trebuit sa fie una de lux, motiv pentru care sumele platite sunt foarte mari.

Cat costa o noapte de cazare in Bali?

La resortul la care Ema Uta si Alex Bodi s-au cazat, o singura camera de cazare costa, acum, aproximativ 1.200 de lei, conform wowbiz.ro. Aceasta nu este prima data cand cei 2 indragostiti scot sume exorbitante pentru cazarile. In locatiile in care merg. Cum e m-a anuntat ca mai urmeaza alte 2 cazuri? Este clar ca pretul si in celelalte locuri va fi poate chiar mai mare decat atat, insa cei 2 se bucura din plin de momentele pe care le traiesc impreuna.

Ema Uta a fost acuzata ca i-a despartit pe Bianca si pe Badalau

badalau EMA uta a fost. Acuzata in urma cu aproximativ un an de faptul ca i-ar fi despartit pe bianca si pe gabi badalau. Dupa ce zvonurile conform carora cei 2 ar fi trebuit sa plece in Maldive, iar afaceristul ar fi avut o relatie cu EMA, aceasta a reactionat imediat de cand tot ceea ce se spunea.

„Nu am vorbit niciodata cu omul respectiv, nu l-am vazut in viata mea live, iar el, i-am raspuns pe Insta, acum un an, la un compliment pe care mi l-a facut. Ceea ce pot mentiona, intr-adevar, este ca prietena mea (amica cu respectivul), cu care am fost in vacanta, mi-a transmis ca omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refuzat incontestabil, explicandu-i ca nu am fost vreodata si nu sunt genul ala de femeie. Atat”, a declarat Ema.

Alex Bodi si Ema Uta, escapada in Maldive. Cum arata vila de vis in care s-

Primele imagini cu fiul Mariei Sharapova! Afla ce prenume are copilul fostei jucatoare de tenis: „Cel mai frumos cadou la care micuta noastra familie ar fi putut visa vreodata” - FOTO

Alex Bodi si Ema Uta, gesturi tandre in vacanta din Rio de Janeiro. Cum  s-au pozat cei doi indragostiti | Tacataca.ro
Articole din aceeasi categorie