01.12.2019
Hotii i-au furat peste 300.000 $! Celebra cantareata se afla in casa atunci cand a fost jefuita
Interpreta nu doar ca este mai saraca cu aproximativ 366.000 de dolari, ci a trecut si prin momente de panica, avand in vedere ca se afla in casa atunci cand hotii i-au spart locuinta!

Casa rapperitei din Australia, Iggy Azalea, a cazut prada hotilor. Vedeta si partenerul ei, Playboi Carti, au reclamat jaful la politie atunci cand au constatat ca lipsea geanta in care isi tineau toate bijuteriile.

Iggy Azalea le-a povestit politistilor ca se afla la subsolul locuintei inchiriate in Atlanta, atunci cand a auzit zgomote in sufrageria de la etajul al doilea. Nu si-a facut griji, crezand ca este iubitul ei, pe care il astepta sa se intoarca acasa si caruia ii lasase usa deschisa. In realitate, hotii erau cei care faceau zgomote, insa artista nu a realizat pe moment.

Ulterior, Iggy Azalea si Playboi Carti au descoperit ca din locuinta lipseau bijuterii scumpe, mai exact un inel cu diamante, o bratara de platina si mai multe ceasuri de lux, valoarea totala a pagubei ridicandu-se la 366,000 de dolari, potrivit dailymail.co.uk

Imediat dupa ce au reclamat furtul, cei doi au urmarit si imaginile inregistrate de camerele de supraveghere. Atunci au aflat ca un barbat suspect a intrat in casa lor si a parasit locuinta avand o punga in mana. Se pare ca jaful ar fi durat doar 8 minute, iar din declaratiile celor doi artisti, hotul era inarmat.


Sursa foto: Google.com, hepta.ro


Articole din aceeasi categorie