01.12.2019
Helena Bonham Carter i-a facut Printului William o propunere cam deplasata, pe care el a refuzat-o elegant
Actrita britanica, Helena Bonham Carter (53 de ani), a dezvaluit in fata a milioane de telespectatori ca i-a cerut o favoare Printului William, la un eveniment la care consumase alcool peste masura.

Helena Bonham Carter, pe care o stiti din seria Harry Potter (Bellatrix Lestrange), Discursul Regelui (Regina Elisabeta) si serialul The Crown (Printesa Margareta), a fost obligata de un telespectator sa raspunda la o intrebare incomoda. 

Invitata in emisiunea Watch What Happens Live a lui Andy Cohen, actrita a fost intrebata care a fost reactia Printului William atunci cand ea, beata fiind, i-a propus sa fie nasul de botez al fiicei sale, Nell, azi in varsta de 11 ani.

Dupa ce a recunoscut ca lucrurile s-au intamplat intocmai, actrita a precizat ca nu era „atat de beata”, dar suficient de cherchelita incat sa nu se mai atinga niciodata de alcool.

„N-am fost chiar asa de beata, dar suficient de beata sa nu mai beau niciodata. Nici el nu era chiar treaz.”, a dezvaluit Helena Bonham Carter, care a explicat de ce i-a facut aceasta propunere „indecenta” Printului William.

Chestia este ca i-am folosit pe mai toti prietenii mei pe post de nasi pentru primul meu copil, asa ca Billy a avut 11 nasi. M-am gandit ca m-as putea revansa fata de Nell, stii, care a venit pe neasteptate si nu mai era nimeni prin preajma. Si m-am gandit: Ei bine, daca i-l voi da pe Printul William, asta ar putea compensa, stii?”, a dezvaluit actrita.

Evenimentul s-a petrecut in urma cu 11 ani, iar mostenitorul tronului britanic i-a dat atunci cel mai neasteptat raspuns cu putinta.

„Mi-a zis doar atat: Nu vrei ca eu sa fiu nasul fiicei tale. Apoi am plecat. E clar ca nu a functionat.”, a dezvaluit Helena Bonham Carter.

Actrita Helena Bonham Carter a fost casatorita de trei ori. In 2018 s-a casatorit cu Rye Dag Holmboe, un barbat cu 20 de ani mai tanar decat ea. 

Anterior, actrita a fost casatorita cu regizorul Tim Burton. El este tatal celor doi copii ai sai.

Mai mult, intre 1994 si 1999, a fost casatorita cu actorul nord-irlandez, Kenneth Branagh.

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie