02.09.2022
Hasbulla Magomedov, cel mai popular pitic de pe TikTok, explica de ce nu iese cu femei

Are 20 ani, desi pare un copil de 5. Cu toate acestea, Hasbulla Magomedov, cel mai popular pitic de pe TikTok, spune ca nu e pregatit sa iasa cu femei ori sa se afiseze in compania lor. Care este motivul.

S-a nascut cu o deficienta a hormonului de crestere, afectiune asemanatoare nanismului, insa asta nu l-a impiedicat sa devina simpatizat si iubit la nivel mondial. Hasbulla Magomedov este cel mai popular pitic de pe TikTok, cu peste 35.000 de fani pe TikTok si peste 3,1 milioane de admiratori pe Instagram.

Desi nu pare, tanarul de doar 102 cm inaltime are 20 de ani. Cu toate acestea, marturiseste ca nu e pregatit, deocamdata, sa iasa cu femei. Iar motivul e simplu: „Sunt prea tanar. O sa ma gandesc mai tarziu”, a raspuns el in emisiunea The Kyle and Jackie O Show de la postul de radio australian iHeart.

Tanarul influencer, originar din Dagestan (republica din Federatia Rusa), se afla intr-un turneu de promovare la Antipozi.

Din nefericire pentru admiratoarele sale, el a refuzat sa se intalneasca si sa se fotografieze cu ele, din cauza convingerilor sale religioase.

Intelegem dezamagirea pe care o creeaza acest lucru. Cu toate acestea, recunoastem cu respect convingerile culturale si personale ale lui Hasbulla si trebuie sa raspundem cererilor sale in consecinta”, a declarat un reprezentant al organizatorului evenimentului, conform Daily Mail.

Hasbulla Magomedov provine dintr-o familie musulmana si nu doreste sa se afiseze cu femei pe retelele sociale, lucru care contravine credintei sale.

Hasbulla Magomedov, vedeta la nivel international

Tanarul Hasbulla Magomedov a ajuns in centrul atentiei la sfarsitul anului 2020, cand a inceput sa posteze pe Instagram si pe TikTok filmulete amuzante cu farsele si cascadoriile sale.

Printre cele mai populare clipuri se numara cele in care este filmat la antrenamente si lupte imaginare, cu luptatori din circuitul MMA sau din UFC, cum este Khabib Nurmagomedov.  

Adesea Hasbulla Magomedov este confundat cu fiul lui Khabib Nurmagomedov, cu care seamana.

Articole din aceeasi categorie