23.11.2022
Hailey Bieber a implinit 26 de ani! Vezi cum si-a sarbatorit modelul ziua de nastere in Japonia - FOTO

Hailey Bieber si-a sarbatorit ziua de nastere la data de 22 noiembrie. Judecand dupa fotografiile pe care le-a publicat sotul sau, Justin, in mediul online, cei doi au sarbatorit aniversarea in Japonia.

Hailey a purtat mai multe look-uri cu ocazia zilei sale de nastere. Prima tinuta a fost compusa dintr-o blana, un corset cu paiete si blugi lejeri. Aceasta si-a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari, pantofi albi si o geanta mini.

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, insa nu are noroc in dragoste! Afla de ce toate relatiile si casniciile lui Scarlett Johansson au durat doar doi ani

Al doilea look a fost format dintr-o pereche de blugi evazati negri si o maleta de aceeasi culoare. Piesa de rezistenta a fost o caciula cu blana de culoare rosie.

Seara Justin si Hailey au sarbatorit luand cina la un restaurant de lux din Tokio. In mediul online a fost publicata chiar si o imagine in care modelul sufla lumanarile din tortul sau.

Iti place sa porti pantofi cu toc inalt? Afla cum incaltamintea poate crea probleme picioarelor tale de la medicul ortoped - traumatolog Iurie Golban: „Nu este singura alternativa fashion cu care iti poti completa tinutele” - FOTO

Hailey Bieber este un model american, o personalitate media si o persoana din lumea sociala. Ea a fost prezentata in reclame majore pentru Guess, Ralph Lauren si Tommy Hilfiger.

Justin si Hailey s-au logodit in luna iulie a anului 2018, in Bahamas. In luna septembrie, vedetele s-au casatorit in incinta primariei de la New York.

Articole din aceeasi categorie