Invitatii le-au savurat cu multa pofta, iar cei care-au preparat gustarile au primit o placere deosebita, pentru ca munca lor a fost apreciata la justa valoare. „Ne-am simtit foarte bine, ca acasa. A fost o petrecere extraordinara. A fost o provocare interesanta si speram ca am reusit sa atingem scopul pe care ni l-am propus - sa alintam oaspetii care au participat la receptie.”, ne-a marturisit managerul general Casa Rinaldi, Franco Sanna.
„Ne-am bucurat ca fluxul spre acel colt era mare. Noi am reusit sa pregatim produse calde, asa cum am dorit sa impartim ceva traditional italian, ca prosciutto, parmigiano si tot felul de branzeturi. A urmat pasta si dupa un cooking show. S-a golit tot si pentru noi a fost o bucurie ca lumea a mancat.”, a spus Giovanni Baldantoni, secretarul Federatiei Bucatarilor din Romania.
Ce alte detalii „savuroase” de la eveniment au povesit invitatii, vezi in interviul de mai jos.
In aceasta vara, cei doi guru ai bucatariei italienesti, au participat la un laborator gastronomic in capitala, unde vedetele serii au fost pastele. Cum prepari ca la carte acest deliciu italienesc, vezi in reportaj:
*Acest articol este un produs comercial.