15.05.2022
Grace Whyte cantarea 118 kg cand a decis sa-si schimbe viata. A slabit pana la 65 de kg, iar acum arata complet diferit

Grace Whyte cantarea 118 kg cand a decis sa-si schimbe viata. Grace este mama a trei copii minunati si lucreaza ca ofiter in cadrul unui penitenciar din Newton Abbot. Femeia in varsta de 35 de ani a platit peste 7.000 de Lire Sterline pentru o operatie de montare a unui inel gastric.

Grace sustine ca s-a luptat cu kilogramele in plus de la o varsta foarte frageda. Aceasta a fost dispusa sa scoata din buzunar o suma semnificativa de bani pentru a se putea opera in Lituania. Dupa procesul de slabire, femeia spune ca viata sa este mult mai usoara, iar acum nu se mai sfieste sa-si afiseze silueta cu fiecare ocazie pe care  are.

Grace Whyte cantarea 118 kg cand a decis sa-si schimbe viata

Grace Whyte a decis sa-si impartaseasca povestea de viata cu admiratorii sai de pe internet, scrie publicatia Daily Mail. Femeia in varsta de 35 de ani a trecut printr-o transformare remarcabila. Aasta a reusit sa coboare de la greutatea de 118 kg la doar 65.

Grace Whyte intr-o pijama alba inainte sa slabeasca de la 118 kg la 65 kg

Grace sustine ca s-a luptat cu kilogramele in plus de la o varsta foarte frageda / Profimedia Images

Desi costurile transformarii sale au fost destul de ridicate, Grace nu regreta o clipa alegerea facuta. Grace se simte si arata mai bine ca niciodata. Mama a trei copii, Grace a fost tot timpul ingrijorata cu privire la sileta sa, iar acest lucru a facut-o sa treaca in extrema cealalta si sa se confrunte cu mancatul emotional.

Rebel Wilson a vorbit in trecut despre aceasta problema. Inclusiv actrita de la Hollywood s-a confruntat cu astfel de stari inainte sa inceapa procesul de slabire. Grace spune ca a avut nevoie de mult timp pentru a lua decizia de a-si schimba viata pentru totdeauna.

”Dupa operatie m-am temut ca nu o sa reusesc sa lucrez suficient de mult pentru transformarea mea, dar kilogramele au inceput sa dispara rand pe rand, iar acum ma simt extraordinar. A fost o batalie foarte dificila, dar am reusit sa ma intorc la persoana care ar fi trebuit sa fiu”.

Grace a mai declarat ca a avut o problema cu mancarea inca din copilarie.

„Imi doream constant sa fiu altcineva, dar mancam foarte mult in secret si incercam sa ascund mancarea pe care o cosumam. Era un fel de mecanism de autoaparare. Cu fiecare an pe care il inaintam in varsta eu mai puneam kg in plus”.

Dupa ce a devenit mama, greutatea lui Grace a inceput sa fluctueze si mai mult. Acesta si-a gasit alinarea in mancare atunci cand si-a pierdut in mod subit tatal, Jim Whyte.

Cum a decis Grace Whyte ca este momentul sa-si schimbe viata

Grace a declarat ca a facut tot ce i-a stat in putere pentru a pierde in greutate, insa nimic din cea incercat pana la acel moment nu a functionat. Tot ce si-a dorit era sa fie putin mai slaba pentru a se putea misca in voie.

„Mi-am dorit sa fiu slaba, ma simteam captiva in propriul meu corp. Mancam necontrolat din aceasta cauza. Am incercat sa-mi monitorizez caloriile si exercitiile, dar nimic nu functiona. Atunci am decis sa apelez la o operatie pentru slabire. A fost nevoie sa-mi fac un imprumut pentru a plati procedura de 7.000 de Lire Sterline pe care am facut-o in Lituania”.

Grace a apelat la un inel gastric pentru a putea pierde in greutate mai usor, scrie DailyMail. Aceasta spune ca nu i-a fost o clipa usor in timpul recuperarii.

„A fost mult mai greu decat m-am asteptat. Inca mai aveam multe de facut pentru a slabi. Trebuia sa raman consistenta in antrenamente si in dieta pe care o tineam. Aveam multe dureri din cauza greutatii mele”

De cand a reusit sa piarda in greutate, Grace ti-a schimbat complet stilul vestimentar,. Aceasta nu se mai teme sa-si afiseze silueta si se bucura de corpul sau. Femeia spune ca ii este mult ai usor sa se iubeasca si sa se exprime asa cum si-a dorit intotdeauna. 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie