10.10.2019
Gina Pistol - declaratii despre relatia cu Smiley: „Doi oameni care sunt ei, sinceri, si care se iubesc”
Gina Pistol, starul Antena 1 si prezentatoarea show-ului Asia Express, a stat de vorba cu ELLE despre relatia sa de cuplu, dar si alte aspecte ale vietii sale personale.

Intrebata cum este relatia sa de cuplu, Gina Pistol a declarat ca: „Este normala, este o relatie intre doi oameni maturi care, in primul rand, se cunosc pe ei. Cand eram mai mica, faceam greseala asta, incercam sa scot eu ce e mai frumos de la omul de langa mine, sa il schimb cumva, sa il modelez, ca este bine pentru el. Dar, maturizandu-ma, mi-am dat seama ca nu as vrea sa ma schimbe cineva si nici eu nu as vrea sa schimb pe cineva. Pentru ca, atunci cand esti intr-o relatie, tu il accepti pe omul ala cu bune si rele. Si asa suntem amandoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, si care se iubesc. Si o fac intr-un mod foarte curat.”, a marturisit Gina.

Imagini pentru gina pistol

Gina Pistol este o vedeta de televiziune din Romania. Datorita succesului ei in acest domeniu, Gina a primit o invitatie de la Playboy Romania sa faca poze nud si a acceptat. Ea a devenit Imaginea Romaniei in aceasta revista.

Vedeta Playboy se numara printre putinele personaje publice din Romania, care recunosc ca au intervenit chirurgical pentru a-si imbunatati aspectul fizic.

Imagini pentru gina pistol

Smiley este unul dintre cele mai notorii nume din industria muzicala romaneasca. Ultima relatie pe care a recunoscut-o public a fost cu actrita Laura Cosoi, de care s-a despartit in 2012. De atunci, artistul nu a mai confirmat nicio relatie, despre care tot scriau tabloidele.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie