30.10.2020
Gest extrem de emotionant din partea lui Ionel Istrati! „Ei merita toata jertfa noastra...”

Interpretul adesea ne uimeste cu fapte bune si nu ezita sa le transmita si in mediul virtual, pentru a-si incuraja fanii sa procedeze la fel.

Recent, cantaretul a publicat o imgaine cat o mie de cuvinte, in care apare un copil absolut strain pentru el. 

In fotografie se vede un baietel, care probabil, provine dintr-o familie vulnerabila. Acest pici i-a vandut flori artistului, iar el la randul sau, l-a invitat pe pusti sa manace impreuna.

Ionel a dorit ca mesajul sau sa ajunga la inimile miilor de urmaritori, pentru a le sugera sa fie mai generosi.

„Copiii sunt cele mai frumoase comori ale acestei lumi! Ei merita toata jertfa noastra pentru un zambet al lor! Acest minunat copil mi-a vandut flori, apoi mi-a facut placerea de a lua masa impreuna. Va provoc sa traiti asemenea momente. Ochii lor se lumineaza imediat, iar privirea emana multumire.”, a scris artistul in dreptul postarii.

Fanii s-au aratat incantati de acesta fapta frumoasa: „Ionel, chiar iti multumesc pentru acest gest de omenie!!! Stii de ce??? Pentru ca candva exact asa gest mi-a schimbat viata!!!”, „Citesc postarile tale si imi dau seama ca esti un om multumit si bine educat!”, „Multumim Domnului ca l-ai ajutat pe acest baietel.”, „Milostenia sparge ceru ,cat e de frumos sa iubesti. Doamne ajuta !!!”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de admiratori.

Citeste si :  Si-a facut micropigmentare si a transmis toata procedura live. „Este o premiera pentru mine.” Cine este interpreta cu sprancenele perfecte

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie