02.04.2024
Georgette – stil şi eleganţă! Brandul autohton și-a prezentat colecția de vară: „Galbenul este culoarea sezonului” - VIDEO

Sezonul estival începe deja să-şi facă apariţia printre ţinute. Un brand autohton şi-a prezentat colecţia de vară în cadrul unei prezentări de modă. Care a fost atmosfera evenimentului, dar si ce culori sunt în vogă în acest an, aflăm dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

În acest weekend „Moldovan Brands Runway” a adunat cele mai mari branduri de haine pentru a-și prezenta noile colecţii, iar una dintre ele a fost, cu siguranţă, colecţia de sezon a designerului Georgeta Mir.

Georgeta Mir, designer Georgette a dezvăluit: „Galbenul este culoarea sezonului, se asociază cu bucurie, cu soare, cu cald, cu ceva plăcut și noi am hotărât să o punem și noi ca o culoare de bază a acestei colecții. Am avut 34 de ținute și am muncit cam două luni”.

Ca de fiecare dată, invitaţii au savurat evenimentul, admirând ţinutele spectaculoase create de designerii autohtoni.

Stilista Xenia Bugneac a ales să poarte o fustă a brandului autohton: „M-a impresionat foarte mult atmosfera și felul în care a fost prezentată colecția, probabil ați văzut acele petale de trandafiri care au fost cireașa de pe tort în prezentarea colecției Georgette. Mai mult de atât, vreau să vă spun că astăzi sunt ambasadorul acestui brand, port o fustă marca Georgette pentru prima oară și astăzi am asortat-o cu tocuri, mâine vin cu altceva”.

Rodica Ciorănică a rămas plăcut surprinsă de prezentare: „Mi s-a părut foarte bogată, foarte variată, foarte feminină. Foarte multe ținute și gama de încălțăminte foarte variată. Foarte frumos, așa ușor de parcă a venit primăvara și uite că astăzi chiar a venit”.

„Foarte finuță, de parcă eram într-un film cu cenușăreasa, adică am văzut foarte multe personaje din povești. M-am simțit ca într-o poveste, mi-a plăcut totul, mai mult de atât și culorile chiar”, a menționat Diana Ballerini.

Cea mai importantă misiune au avut-o modelele, care au defilat cu mândrie în noile ţinute.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie