03.04.2024
Georgeta Voinovan trece printr-o perioadă complicată! Fiica ei mai mare are nevoie de transplant renal: „ Când organismul este pregătit, atunci ar fi bine să avem și banii” - VIDEO

Cu sufletul îndurerat Georgeta Voinovan a fost în platoul emisiunii O Seară Perfectă. Ce dezvăluiri a făcut interpreta?

În platoul emisiunii O Seară Perfectă, Georgeta a dezvăluit: „Acum traversăm o perioadă mai complicată, vorbesc despre întreaga noastră familie, pentru că nu doar eu sunt implicată. Dana, fiica mea mai mare trece printr-o dificultate de sănătate și cumva din cauza asta toate gândurile și forțele noastre sunt canalizate în această direcție și cumva bucuriile mele depind într-o oarecare măsură și de cum se simte ea”.

Dana urmează să-și facă un transplant de rinchi în luna mai: „Inițial când am vorbit ni s-a spus că ar fi bine cât mai repede să-l facem și estimând și perioada asta de pretransplant în care organismul trebuie pregătit pentru transplant, în care trebuiesc reparate și vindecate orice afecțiune care ar mai putea exista, începând cu inflamații, infecții de orice tip. Acum, Dana se află în această perioadă când merge prin foarte mulți specialiști, se consultă, urmează tot felul de tratamente și nu știm cât o să dureze această perioadă. Când organismul este pregătit, atunci ar fi bine să avem și banii strânși și cu toate celelalte aspecte”.

„Dun punct de vedere emoțional am depășit perioada în care izbucneam în lacrimi de fiecare dată când o auzeam că nu are puteri, pentru că insuficiența renală presupune o slăbiciune foarte dură, în care omul urcă sau coboară trei trepte și trebuie să se oprească să se odihnească. La început îmi era foarte greu s-o aud așa , iar acum m-am obișnuit cu gândul că este ceva caracteristic normal pentru această stare și gândul că va trece mă liniștește cumva. Eu mi-aș dori să o pot ajuta mai mult, deoarece ea este singură cu fetița, dar Dana mea este o ființă puternică și nu cere ajutorul prea des”, a adăugat Georgeta.

Pe 10 aprilie, colegii de breaslă a Georgetei Voinovan organizează un concert caritabil la Sala Palatului Național.„Vreau să menționez că nu a existat nimeni pe care să contactez să prticipe la concert și să mă refuze, din contra vreau să-mi cer iertare acelor colegi și prieteni pe care nu i-am invitat. Eu sunt sigură că o să fie un spectacol foarte frumos, eu invit colegii care nu o să participe să fie alături de noi în culise sau în sală”,  a spus Georgeta.

Articole din aceeasi categorie