01.04.2024
Gemenele Aurei s-au transformat total! De ce anul acesta au ales să-și petrecă aniversarea fără mama lor - VIDEO

Invitată în platoul emisiunii O Seară Perfectă a fost Aura. Vezi în articolul de mai jos care este motivul pentru care Lory și Bety au ales să-și continue studiile peste hotarele țării.

În urmă cu o săptămână Lory si Bety și-au sărbătorit aniversarea, Aura a fost invitată în platoul emisiunii și a dezvăluit: „Acum o săptămână au împlinit 19 ani și apropo a fost o perioadă foarte lungă când eu eram percepută ca mama lui Lory și Bety, acum iarăși sunt Aura, dar oricum întotdeauna toți care mă văd întreabă de fetițe”.

„Ele mi-au spus că un motiv pentru a pleca din țară a fost faptul că nu-și doresc să le recunoască lumea și să se poată simți libere, iar acolo ele stau împreună la gazdă, dar stau în odăi diferite, ceea ce acasă nu era. Eu nu am vrut să le fac odăi aparte, ca ele să petreacă cât mai mult timp împreună”, a spus Aura.

Lory și Bety sunt în Olanda și își continuă studiile, iar pe lângă asta cele două mai și muncesc.

În acest an fetele și-au dorit să sărbătorească fără mama lor:„Dă să mă jălui pe ele un pic, ele mă sună cu o săptămână înainte de ziua lor și-mi spun „Mama, numai te rog fără surprize, nu cumva să vii pe aici”, dar îți dai seama că eu am vrut să fac asta și eu încep să le zic că eu am vrut, însă ele mi-au zis „Noi te , te rog stai acasă, căci noi pe 25 avem examene și o să învățăm și zi și noapte, dar tu o să vrei plimbată” și deja am înțeles. Mi-au povestit despre cum au sărbătorit în acest an acasă cu cateva prieteni și colegul lor de apartament, un italian”.

Aura a fost provocată de către Anișoara Loghin să le caracterizeze pe fiecare fată în trei cuvinte: „Eu nu aș putea să le descriu, ele foarte mult s-au schimbat, deci Lory era cea activă și sociabilă, a devenit un pic mai introvertă, nu-i plac companiile mari, nu-i plac petrecerile mondene. Bety, cea introvertă, blonduța care era și mai timidă, acum e complet altceva, ba e la dansuri, ba la petreceri”. 

Articole din aceeasi categorie