31.03.2024
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp - FOTO

Abby și Brittany Hensel (34 de ani), surorile siameze care și-au documentat viața într-un reality show cu ani în urmă, au devenit un trio. Abby s-a căsătorit cu iubitul ei, Josh Bowling, asistent medical, veteran în armata SUA și tatăl unei fetițe de șapte ani. 

Nunta gemenei siameze a avut loc în 2021, potrivit today.com, dar de abia acum s-a aflat public de eveniment. Tinerii căsătoriți sunt fericiți și locuiesc în Minnesota, acolo unde Abby și Brittany s-au născut și au crescut. Surorile care împart același corp lucrează ca profesoare de clasa a cincea.

Cum se înțelege Oana Ciocan cu viitoarea soacră. Mama lui Jador nu este deloc blândă cu ea - VIDEO

Un clip de 20 de secunde, postat pe contul de Facebook al mamei lui Josh a reieșit la lumină zilele acestea, după ce a apărut în presa din toată lumea, inclusiv în Daily Mail și New York Post. În el se vede cum Abby dansează îndrăgostită în brațele soțului ei, în rochie de mireasă, în timp ce Brittany își susține sora. 

Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie - FOTO

Surorile siameze nu au fost despărțite la naștere pentru că șansele de supraviețuire erau minime

Surorile au apărut prima dată în atenția lumii în 1996, în emisiunea lui Oprah Winfrey, când au povestit cum arată viața lor. Siamezele Helsen au un singur corp, două inimi, propriul sistem nervos, dar împart același flux sanguin și toate organele de la talie în jos. Abby controlează mâna și piciorul stâng, în timp ce Brittany, partea dreaptă.

Când s-au născut, în 1990, părinții lor au renunțat la operația de separare, după ce medicii le-au spus că sunt șanse minime ca fetele să supraviețuiască. „Cum ai putea alege între ele două?", spunea tatăl lor într-un interviu din 2001.

Deși viața nu e deloc simplă pentru ele, Abby și Brittany nu au lăsat asta să le încetinească din a-și împlini scopurile și dorințele. La 16 ani și-au luat permisul de conducere, au absolvit facultatea, au călătorit prin Europa și au devenit profesoare. În plus, în adolescență explorau și ideea de a deveni mame într-o zi.

Articole din aceeasi categorie