06.11.2019
Gabriel Nebunu - pus pe fapte bune! „Am facut aceasta postare din simplul motiv, de a ne invata cu totii, SA NE CINSTIM PARINTII, persoanele datorita carora am vazut lumina zilei!!!”
Tanarul interpret de muzica populara, Gabriel Nebunu, a starnit Internetul cu ultima sa postare de pe Facebook. Acesta a publicat un text in care povesteste cum a fost eroul unei fapte bune.

Aseara pe pagina sa de socializare, cantaretul a scris despre un batranel pe care la intalnit in fata unui magazin. Barbatul l-a rugat sa-l conduca cu masina pana acasa, deoarece suferea de niste probleme de sanatate. Interpretul a fost emotionat pana la lacrimi de istoria acestuia si a redat totul pe pagina sa de Facebook. Acesta a dorit sa transmita un mesaj tuturor prietenilor sai despre faptul ca parintii sunt cei mai importanti in viata noastra si trebuie sa-i cinstim, mai ales atunci cand sunt in etate si au cea mai mare nevoie de ajutorul copiilor.

,,Inserase deja afara cand am iesit sa-mi potolesc foamea. In fata la Linella, de pe Hristo Botev, un batranel imi face semn cu vocea abia ragusita de hainele batranetii, sa ma apropii de el. Rezemat in doua carje, cu o torba „obosita”, ma roaga atat de chibzuit, sa-l duc pana acasa....

Mos IURIE la ai lui 85 de ani, paralizat el, dar si sotia lui de 81, care-l astepta acasa cu painea si laptele, pe care le avea in torbita... Traia la o azvarlitura de bat, insa pe jos facea cam 4 ore la cat de greu se deplasa... In cele cateva minute, pana am ajuns in fata blocului, a reusit sa-mi povesteasca tangindu-se cat de suparat ii este sufletul. Mi s-a destainuit ca vrea sa traiasca pana la 100 de ani insa pe zi ce trece il prarasesc picioarele, si simte ca anul acesta se va duce.....

L-am intrebat de copii si mi-a raspuns, oftand din greu.....Nu-i deranjeaza, avand viata lor si ca nimanui nu trebuieste, o povara.....(inghiteam noduri)

L-am coborat usor din masina, era fericit ca am facut o poza impreuna, si catinel, rezemat in a le lui picioruse ajutatoare, cu torbita plina de-ale gurii, a intrat in casa, multumindu-mi de nenumarate ori ca i-am sarit in ajutor!

L-am petrecut cu lacrimi in ochi si inima franta de durere. Prieteni dragi, am facut aceasta postare din simplul motiv, de a ne invata cu totii, SA NE CINSTIM PARINTII, persoanele datorita carora am vazut lumina zilei!!!

„Frumosi ca sfintii”

O, ce frumosi ne sunt parintii,

Parintii mei, parintii tai!

Asa frumosi sunt numai sfiintii,

Numai fiinta lacrimii!

Putem trai in voie buna

Si fara aur sau argint.

E greu sa nu ai un prieten,


Strain esti fara de parinti.

Noi stim ca ei de dragul nostru

Isi poarta crucea bucurosi,

Viata lunga da-le, Doamne,

Si tine-i vesnic sanatosi.

Grigore Vieru

Este posibil ca imaginea sa contina: 2 persoane, persoane zambind, cadru apropiat

Interpretul a facut si o poza alaturi de acest barbat.

Gestul demn de urmat a adunat 13 mii de like-uri, 7 mii de distribuiri si peste 1000 de comentarii la postare. Internautii apreciaza fapta si aduc doar cuvinte de lauda la adresa cantaretului.

Gabriel Nebunu este un interpret de muzica populara din Moldova. El a devenit cunoscut public in anul 2017, dupa participarea la concursul ,,Romanii au talent'”.

Citeste si: Interpretul Gabriel Nebunu – pregatit pentru testul maturitatii. „Cu BAC-ul acesta, ba ma ingras cu 5 kilograme, am avut un examen si gata… slabesc cu doua kilograme.”

Citeste si: Gabriel Nebunu a aflat o veste cutremuratoare despre viitorul carierei sale: "Din pacate toate se termina aici si imi plange sufletul pentru ca sunt nevoit sa plec din tara mea..." - FOTO

Citeste si: Interpretul Gabriel Nebunu a facut furori la concursul Romanii au Talent! Cum i-a impresionat pe jurati - VIDEO

Surse foto: Google.com; Facebook.com

Articole din aceeasi categorie