10.09.2020
Gabriel Nebunu a invins in lupta cu COVID-19: „Efectiv, nu poti tine mainile pe tine... E cum ai da un morcov prin razatoare”

Interpretul a fost infectat cu coronavirus si a dus o lupta grea, dovada ca indiferent de varsta, situatia se poate agrava.

Gabriel Nebunu este o persoana optimista si a extras din pandemie ce a fost mai bun. Cantaretul de muzica populara sustine ca a reusit in aceasta perioada sa bucure foarte multi oameni, prin surprizele organizate la domiciliu. „Nu pot sa redau ce reactie au omagiatii si cat de bucurosi sunt ca cineva de la televizor le-a pasit pragul...”, spune Gabriel despre momentele in care ajunge la cineva acasa, pentru a-l felicita.

In pofida emotiilor pozitive si a faptului ca a respectat normele de protectie, artistul s-a confruntat cu virusul necrutator si povesteste ca i-a fost extrem de greu: „Efectiv, nu poti tine mainile pe tine... E cum ai da un morcov prin razatoare”

Tanarul a povestit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta despre experienta de a fi testat pozitiv la COVID-19. Vezi cat de greu i-a fost si cum a reusit sa treaca peste asta, in videoul de mai jos:

Citeste si :  O cunoscuta interpreta din Moldova - diagnosticata cu COVID-19! „Nu-i doresc nici dusmanului meu sa treaca prin ce am trecut eu.”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie