02.08.2018
Gabriel Nebunu a aflat o veste cutremuratoare despre viitorul carierei sale: "Din pacate toate se termina aici si imi plange sufletul pentru ca sunt nevoit sa plec din tara mea..." - FOTO
Fiindca talentul nu e suficient pentru a avea o cariera de succes, Gabriel Nebunu a vrut sa isi aprofundeze cunostintele muzicale la Colegiul "Stefan Neaga", insa dupa doi ani de studii, acest parcurs pentru el a luat sfarsit.

Desi are doar 18 ani, Gabriel Nebunu a reusit sa isi faca un nume cunoscut in showbizul de la noi. Pentru el absolvirea studiilor la Colegiul "Stefan Neaga" era un vis, insa se pare ca acesta i-a fost spulberat. 

Muzicianul si-a povestit of-ul intr-o postare pe facebook, unde a vorbit despre inchiderea specialitatii Canto Popular: "Dragii mei, in urma acestei decizii, eu cu unii dintre colegii mei suntem nevoiti sa abandonam scoala, sa ne retragem actele si sa plecam in Romania. In urma cu doi ani am pasit pragul Colegiului de muzica Stefan Neaga. Eram cel mai visator, am muncit mult, nopti nu am dormit, emotiile erau cele mai mari posibile pentru admiterea respectiv, la Canto Popular... In aceasta perioada am trait cele mai frumoase clipe, am legat prietenii cu unii dintre profesori, am format relatii foarte stranse cu colegii mei care pana acum suntem de nedespartit, am invatat impreuna, am avut si restante, am ras, am plans, am rabdat si foame, am fost si la director, cat pe ce eram sa fim si dati afara din camin, (unii dintre noi) nu am fost cei mai exemplari, dar in schimb am fost si suntem uniti ca fratii... Toate acestea, pe langa profesionalism si studii SE DATOREAZA specialitatii Canto Popular." 

Tot in aceeasi postare, artistul a comunicat despre planurile lui de viitor: "Din pacate toate se termina aici si imi plange sufletul pentru ca sunt nevoit sa plec din tara mea... Totusi, plec foarte confuz." 

 

Interpretul a venit cu un semn de intrebare si pentru cei de la conducerea acestei institutii de arta: "Cum poti inchide aceasta specialitate stiind ca muzica popualra contribuie la patrimoniul si la cultura noastra nationala? Prin cantecele noastre interpretate atat cu vocea, cat si la instrument ne deosebim de celelalte popoare... Eu sunt bugetar, dar unii dintre colegii mei au platit doi ani contract, doar ca sa-si realizeze visul, acela de a ajunge un interpret de muzica populara. Vorbeam recent cu o colega si imi spunea: Gabi, mama cand a auzit ca voi face altceva decat ce mi-am dorit eu de mica, a inceput sa planga, argumentand ca a muncit atat de mult ca sa plateasca contractul doi ani... 

Cati copiii talentati au dorit sa intre anul acesta la Canto Popular, insa au fost nevoiti sa plece in alta parte sau sa treaca automat la alta facultate. Prieteni, in felul acesta dorintele nostre nu vor mai deveni realitate..."

 

Gabriel a avut ceva de comunicat si celor cu care a legat o relatie aproapiata in aceasta perioada: "Colegii mei dragi, noi ce facem, lasam ca tot ce am agonisit pana acum, ca relatiile cu unii dintre profesorii nostri scumpi sa se duca la fundul marii din cauza acestei schimbari, care ne-a facut atat de mult sa suferim? De ce suferim? Pentru ca iubim ceea ce facem si nu putem lasa asa totul..."

   

 

Sursa: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie