08.04.2021
Gabi Lunca, gest incredibil inainte de a muri. Care a fost ultima dorinta a marii artiste

Marea cantareata de muzica lautareasca s-a stins din viata la Spitalul Judetean Ilfov in data de 2 aprilie. Inainte de a muri, Gabi Lunca si-a exprimat dorinta de a ajuta bolnavii de Covid-19 si pe cei care s-au vindecat de boala.

Rebeca Onoriu, fiica cea mica a lui Gabi Lunca, a dezvaluit ca mama lor a fost de acord sa investeasca o parte din averea sa pentru ridicarea unui centru de recuperare post-Covid. Intr-un interviu acordat click.ro, Rebeca a explicat ca a discutat cu mama ei despre cedarea unei parti din avere.

Mi-a lasat si banii, si terenul. Terenul este undeva in afara Bucurestiului, la Butimanu, mi l-a dat in dar chiar de ziua mea. Am vorbit cu mama chiar inainte sa moara. I-am promis ca acest centru va purta numele ei. Mi-a zis: mama, nici ca te puteai gandi mai bine. Ai acordul meu! Vom incepe lucrarile la acest nou centru chiar dupa moartea ei”, a dezvaluit fiica lui Gabi Lunca.

Marea solista de muzica lautareasca a murit la varta de 82 de ani, dupa ce fusese diagnosticata cu Covid-19. A fost inmormantata marti, in Cimitirul Damaroaia din Capitala.

Fiicele artistei l-au deshumat pe tatal lor din Cimitirul Straulesti, pentru a-l aseza langa sotia lui. 

Vezi si: Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viata autoarea cantecului „Dorul Basarabiei”. Ion Paladi: „Mi-a fost ca o a doua mama”

Articole din aceeasi categorie