03.12.2019
Frumusetea, clasa si rafinamentul - imbinate perfect in povestea aniversarii O Seara Perfecta
Petrecerea aniversara a emisiunii O Seara Perfecta nu putea fi in alt loc decat restaurantul MiaDora – localul celor mai memorabile evenimente.

Pentru a surprinde invitatii si a le capta atentia, am incins atmosfera cu o prezentare inedita a lenjeriei premium clas B Queen.

Ala LERNER, fondatoare B’Queen Lingerie: „Noi ne straduim sa scoatem in evidenta frumusetea oricarei femei indiferent de forme.”

O prezentare cu clasa a fost si cea a blanurilor Lana Furs. Iarna a venit, asa ca o blana calda este exact ceea ce iti trebuie.

Svetlana BARBAROVA, fondatoare Lana Furs: „Colectia noastra prezinta cele mai in voga si stilate blanuri. Lana Furs e primul creator de blanuri in Moldova, care produce blanuri cu o garantie oficiala.”

Cu o premiera au venit si fetele de la Nude Collection, care au prezentat colectia de iarna, perfecta pentru sarbatori – rochii de seara stilate si rafinate, unde a dominat mai mult culoarea neagra.  

Rodica LEFTER, fondatoare Nude Collection: „Orice femeie are nevoie sa straluceasca, mai ales in ajun de sarbatori.”

Elvira SOLTAN, fondatoare Nude Collection: „Noua colectie e bazata pe all-black si e un pic mai clasica.”

De frumusete a avut grija in aceasta seara salonul de frumusete Victoria Palace - un loc dedicat frumusetii si ultimelor tendinte, cu o echipa de profesionisti pasionati de frumos.

Victoria TURCANU, fondatoare Victoria Palace: „La noi te rasfeti asa cum meriti. Gasiti proceduri ca manichiura, pedichiura, masaj, epilare, cosmetologie, coafura si make-up. Din motiv ca tinem la clientii nostri avem amenajata o camera de joaca pentru copii.”


Un plus de culoare serii a dat Sens Music - companie care daruie emotii oamenilor prin intermediul echipamentelor sale sceno-tehnice, de clasa premium. De aceea, orice eveniment realizat in parteneriat cu Sens Music capata un sens aparte si deosebit.


*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie