11.06.2024
„Friendly School” - şcoala de limba engleză Online și Offline are o nouă locaţie chiar în centrul Chişinăului - VIDEO

O echipă profesionistă, săli de curs moderne și inovative te așteaptă doar la Friendly School.

Corina MUNTEAN, FONDATOR „FRIENDLY SCHOOL”: „Am considerat că după 7 ani merităm să fim mai aproape, profesori și studenți. Cursurile sunt destinate tuturor, avem două regimuri de studiu atât offline cât și online și studenții ne pot găsi în centrul Chișinăului și din toamnă o să ne poată găsi și în sectorul Sculeni”.

Elena BUDURIN, PROFESOARĂ „FRIENDLY SCHOOL”: „Toată lumea poate învăța engleza, așa că chiar vă încurajăm să porniți această călătorie. Unii spun că vârsta este un impediment, dar nu este așa”.

Alături de echipa Friendly School, la eveniment au fost prezenți și elevii şcolii de engleză.

Ilie IUNCU, ELEV „FRIENDLY SCHOOL”:  „In zilele noastre e must have, trebuie să știm, pentru că altfel nu ne descucăm nici în viața de zi cu zi și nici în cea personală. O experiență faină, recomand tuturor să vină să învețe engleza.

Corina MUNTEAN, FONDATOR „FRIENDLY SCHOOL”:  „Numele pe care îl are școala reprezintă atât stundenții, mediul, cât profesorii care sunt în această școală. Vrem să fim aproape de clienți, să-i convingem că se poate învăța engleza fără stres, doar din maximă plăcere”.

Ne găsiți pe adresa: Sectorul Centru 

Alexandru cel Bun 45/a, clădirea Eminescu Offices, et.5, cab 505 

Vis-a-vis de Galaxia Program:

Luni-Vineri 

09.00-19.00 

068 23 23 26 

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie