07.04.2021
Fotografie de arhiva cu 3 Sud Est! Cum aratau Laurentiu, Mihai si Viorel pe vremea cand nu erau cunoscuti

In prezent, 3 Sud Est este una dintre cele mai iubite formatii din Romania, melodiile lor reusind sa cucereasca publicul de mai bine de 20 de ani. Iar cel mai recent hit al lor, „Jumatatea mea mai buna”, piesa interpretata alaturi de Andra, a stat 10 zile in trending pe locul 1 si a adunat peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de trei saptamani.

Laurentiu Duta, Mihai Budeanu si Viorel Sipos nu doar ca au reusit sa fie mereu in topurile muzicale, dar si-au pastrat si publicul aproape, reusind sa se reinventeze de la un an la altul.

In urma cu doar cateva ore, cei trei au dorit sa le faca o surpriza fanilor si au postat pe pagina lor oficiala de Facebook o fotografie realizata in anul 1992, in timp ce erau in tren si mergeau spre Neptun. Chiar daca formatia 3 Sud Est nu fusese inca infiintata, Laurentiu, Mihai si Viorel erau prieteni foarte buni si pareau de nedespartit.

„Din sertarul cu amintiri: Prima noastra poza impreuna a fost in anul 1992, inainte cu 5 ani de infiintarea trupei 3 Sud Est! Eram in tren si mergeam spre Neptun”, au scris cei de la 3 Sud Est.

Citeste si: Mihai de la 3 Sud Est, dupa ce s-a vindecat de Covid-19: „A fost greu, era sa plec”

Articole din aceeasi categorie